MENÜ

Diego Costa'dan Mourinho'ya tepki

Maça damgasını vuran olay Diego Costa ile Jose Mourinho arasında yaşandı.

Diego Costa'dan Mourinho'ya tepki

Dün Tottenham ile White Hart Lane'de oynadıkları maçta yedek bırakılan Diego Costa maçtan önce arkadaşlarıyla ısınmaya çıkmadı. Maçın sonuna doğru yedeklerin boyunlarına taktığı pembe renkli önlüğü Mourinho'ya doğru fırlattığını maçı seyreden binlerce insan gördü. Takım otobüsünde yemek yemeyi, sahada maç sonrası yapılan yorgunluk giderici antremana tercih etti.

Mourinho ve Costa, Maccabi Tel Aviv ile İsrail'de oynadıkları maçın devre arasında yanlış pas tercihinde bulunduğu için Mourinho tarafından daha dikkatli olması için uyarılmıştı.

Dün maçın bitimine 2 dakika kala Ruben Loftus Cheek oyuna girerken Costa boynundaki önlüğü Mourinho'ya doğru fırlatması üzerine maçtan sonra Mourinho "Bana tepki vermek istiyorsa bu boynuna taktığı önlük olmamalı. Costa ile aramda bir sorun yok. Oyuna girmeye hazırdı ısınmaya gittiğinde. Son anda karar değiştirdim ardından takım otobüsüne gitti ve bizi bekledi. Benim sadece Diego'ya değil bütün oyuncularıma mesajım, takım olarak mücadele vermemiz ve özellikle takım olarak defans yapmamızın bizim için çok önemli olduğu." sözlerini söyledi.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ