MENÜ

Beşiktaş'ın efsane isimleri, hasta odalarında yaşatılacak

Beşiktaş Kulübü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üroloji servisindeki 3 hasta odasının yeniden düzenlemesini yaparak efsane isimler Süleyman Seba, Şeref Bey ve Hakkı Yeten'in adını verdi.

Beşiktaş'ın efsane isimleri, hasta odalarında yaşatılacak

Odalara isim plaketlerini asmak için gelen Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Akhisar yenilgisini 'şansızlık' olarak değerlendirerek, "Geçen akşamda biraz şansız gir günümüzdeydik, bu maçı mutlaka çocuklarımız telafi edecektir. Bundan sonraki maçlarda bunu telafi edince bir sorun kalmayacaktır." dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Üroloji servisindeki 3 hasta odasının yeniden düzenlemesini yaptı. Yaklaşık 15 bin liraya mal olan oda donatımının ardından kapılarına Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş futbol takımının ilk kaptanı ve eski teknik direktörü Şeref Bey (Ahmed Şerafettin Bey) ve kulübün 19'ncu başkanı Hakkı baba lakaplı Hakkı Yeten'in adını verdi Oda girişlerine isim plaketlerini asmak için Beşiktaş'ın CEO'su Gökhan Sarı ile Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ün davetlisi olarak Edirne'ye geldi. Sarı ve Ürkmezgil'i servis kapısında bir grup Beşiktaş taraftarı ile Edirne Beşiktaşlılar Derneği akademi danışmanı İlhan Toksöz karşıladı. Tarafların çiçek verdiği Sarı ve Ürkmezgil, üniversite rektörü Yörük ile birlikte odalara isim plaketlerini yapıştırdı.

Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın oda plaketini asan Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Süleyman ağabeyin, gerçekten böyle bir sağlık, hayır işinde isminin yaşayacağı bir olaydır. Benimde burada bulunuyor olmam kendi adıma ayrı bir güzellik oldu. İnşallah burada yatanlar şifa bulurlar. Daha iyisini yapmak bize kısmet olur" dedi.

Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı da "Keşke imkanlarımız daha olsaydı burada Beşiktaş tarihinde önemli yer tutan tüm isimlerin odaları olsaydı. Bu bile bizim için yeterli diye düşünüyorum. Herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.


"Akhisar maçı şanssızlık"

Programın ardından Beşiktaş'ın son maçında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildiği karşılaşmayı değerlendiren Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, "Lig çok uzun bir maraton, tabi ki her maçı kazanmak için çıkıyoruz her şey öyle olsa bir anlamı olmaz. Mutlaka, bu galibiyetler, beraberlikler, mağlubiyetler olacak. Geçen akşamda biraz şansız gir günümüzdeydik, bu maçı mutlaka çocuklarımız telafi edecektir. Bundan sonraki maçlarda bunu telafi edince bir sorun kalmayacaktır. Stadyum yapımı çok mükemmel gidiyor. Şuanda bir sorun yok. Sakın tarih sormayın, başkanımızda tarih vermek istemiyor. İnşaat işi, bazen olmayacaklar şeyler zaman zaman çıkıyor. Ama çok iyi gittiğini söyleyebilirim. UEFA'da da şampiyon olmak istiyoruz. Takibi sonuna kadar gitmek istiyoruz. Beşiktaş Kulübü çıktığı her yarışa sonuna kadar başarıyla gitmek isteyen bir kulüptür. Bu UEFA içinde geçerlidir. Ama nereye kadar gidebilirsek" şeklinde konuştu.

Plaket asma programının ardından Sarı, Ürkmezgil ve üniversite yönetimi çocuk servisinde yatan hasta çocukları ziyaret ederek forma hediye etti.

Engin ÖZMEN/EDİRNE,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ