MENÜ

Beşiktaş tribünlerinden Tolga'ya protesto

Beşiktaş'ın, Akhisar Belediyespor'a sahasında 2-0 yenildiği maçın en şanssız ismi kaleci Tolga Zengin oldu.

Beşiktaş tribünlerinden Tolga'ya protesto

Beşiktaş’ın, Akhisar’a yenildiği maçın en şanssız ismi Tolga Zengin oldu. Fatih Terim Stadı’nı dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, Ege ekibinin ilk devrenin sonunda Sami ile bulduğu ikinci golde büyük bir hata yapan kaptan Tolga’ya tepki gösterdi.

Tolga’nın bu golden sonra topla buluştuğu her pozisyonda tribünlerden protesto ıslıkları yükseldi. Taraftarlar maçtan sonra toplu halde tribüne çağırdıkları deneyimli kaleci ve futbolculara alkışlarla moral verdi.

Motta 10 hafta sonra kulübede


Beşiktaş’ın Brezilyalı sol beki Ramon Motta, Süper Lig’de tam 10 hafta sonra maç kadrosunda yer aldı. Kartal’ın 2. hafta Trabzonspor’a 2-1 mağlup olduğu maçta ilk 11’de sahaya çıkan ve 90 dakika forma giyen Motta daha sonraki 10 karşılaşmada kadroya girememişti.

Büyük destek

Beşiktaşlı taraftarlar, Akhisar Belediyespor karşısında takımlarını yine yalnız bırakmadı. Fatih Terim Stadı’nı büyük ölçüde dolduran siyah-beyazlılar özellikle ikinci yarıda takımlarına büyük destek verdi. Ancak tribünlerin bu desteği Kartal’ın sahadan puanla ayrılması için yeterli olmadı. Çok sayıda taraftarın bitiş düdüğünden önce tribünlerden ayrıldığı gözlendi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ