MENÜ

Altliglerde görülmemiş coşku!

Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Gaziantep maçını bin 315 kişi izledi. Bölgesel Amatör'deki Kocaeli'nin tribünlerinde ise 12 bin kişi vardı. Beylerbeyi- Kastamonu maçında da taraftarlar tribüne sığmadı.

Altliglerde görülmemiş coşku!

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden efsane Kocaelispor’u taraftarı amatörde bile yalnız bırakmıyor. Yeşil-Siyahlılar’ın dün tarihi İsmetpaşa Stadı’nda oynadığı Arnavutköy Belediye maçında tribünlerde tam 12 bin taraftar vardı.

Maç boyunca takımlarını susmadan destekleyen Kocaelispor taraftarı, izleyenlere müthiş bir görsellik sundu. Fotoğraflar gün boyu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Rakibini 6-1 deviren Kocaelispor, grupta 18 puanla lider konumda bulunuyor.

Boğaziçi Köprüsü’nün hemen ayağında bulunan Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda dün tek kelimeyle futbol şöleni vardı. İstanbul ekibi Beylerbeyi Spor Toto 3. Lig mücadelesinde Kastamonu 1966’yı ağırladı. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaya ise İstanbul’da yaşayan Kastamonulular adeta akın etti.

Stadyum kapasitesi doldu, taştı. Stada giremeyenler ise takımlarını dışarıdan desteklemeye çalıştı. Ortaya çıkan bu görüntüler de aynı Kocaeli maçında olduğu gibi sosyal medyada çok konuşuldu. Maçı Beylerbeyi 2-0 kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ