MENÜ

"Alexis Sanchez'in sakatlığı ciddi"

Arsene Wenger, Alexis Sanchez'in hamstring sakatlığının uzun zaman alacağını açıkladı.

"Alexis Sanchez'in sakatlığı ciddi"

Sanchez'in sakatlanarak oyundan çıkmasından sonra yapılan kontrolde uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Wenger "Sanchez bana sakatlığının önemli olmadığını geçen hafta söylemişti. Antremanlarda hiçbir ağrısı yoktu. Bana sadece adelesine darbe aldığını ve oynamaması için bir neden olmadığını söyledi. Bence Sanchez sahalardan uzak kalmamak için doğruyu söylemiyor. Kulüp olarak bütün kontrolleri yaptırdık her şey normal gözüktü." dedi.

Takım tecrübeli hocası, "Sanchez sakat olsa bile oynamak isteyen bir futbolcu. Onu dinlendirme şansımız olmadı Walcott ve Welbeck sakat olduğu için. İki haftadır Sanchez'i dinlendirmek istiyorum fakat ısrarla oynamak istediği için oynatıyorum." sözlerini sarf etti.

"FUTBOLCULAR FUTBOL OYNAMAK İÇİN SAHADA"
Wenger "Bunun kararını ben ve sağlık ekibi verir. Basın istedi diye oyuncu dinlendirilmez. Sanchezin yanında kaburgasına tekme yiyen Coscielny ağrılar nedeniyle 11 dakika oynadıktan sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cazorla sakatlığı olduğu halde oynamak istedi. Tek ayakla oynadı. Bu şartlar altında maçı kaybedebilirdik" açıklamalarında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ