MENÜ

Kasımpaşa 2-2 Galatasaray

Ligde son iki maçını kazanamayarak şampiyonluk yarışında rakiplerin gerisinde kalan Galatasaray, Denizli'nin gelişiyle beyaz bir sayfa açmış ve Kasımpaşa maçına büyük umutlarla çıkmıştı. Paşa deplasmanında umduğunu bulamayan Aslan, bir puanı zor kurtardı. Galatasaray'ın golleri; Burak Yılmaz ve Hakan Balta'dan geldi. Kasımpaşa'nın gollerini ise Donk ve Hakan Arslan kaydetti.

Kasımpaşa 2-2 Galatasaray

Galatasaray, takımın yeni hocası Mustafa Denizli'nin yönetiminde ilk maçına çıktı. Şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Aslan, Kasımpaşa maçına büyük umutlarla çıkmıştı ancak bir puana razı oldu.

Burak Köse / fanatik.com.tr

Karşılaşma kontrollü bir oyunla başladı. İlk dakikalarda her iki ekip de tehlikeli bir gol pozisyonu yaratamadı.

Wesley Sneijder, 7. dakikada ceza sahası içerisinde topu Burak Yılmaz'la buluşturdu ancak golcü oyuncu topu ayağından aşırarak net bir gol fırsatını tepti.

Hakan Balta'nın topa elle müdahalesi sonrası ortam gerildi. Andre Castro ile Wesley Sneijder arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz...

Sneijder, 13. dakikada sağ kanattan ceza sahasına doğru ortaladı. Podolski kafayla altıpasa indirdi. Burak Yılmaz, o noktada gelişine vurdu ve ağları sarstı.

23. dakikada Emre Çolak, Burak Yılmaz'a verdi. Burak, ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi, kaleci Ramazan topu güçlükle çeldi.

Kriz! Donk'un şutu gol müydü?

26. dakikada Ryan Donk, kaleyi boş gördü ve ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı. Top üst direğe çarptı, çizgiyi geçti ancak karşılaşmanın hakemi golü geçersiz saydı. Kasımpaşalı futbolcular hakemin bu kararına itiraz ettiler.



Burak Yılmaz ile Selçuk İnan, 27. dakikada saha içerisinde tartıştı. Kaptan Selçuk İnan'ın Burak'a kızdığı görülürken tartışmanın neden çıktığı henüz bilinmiyor.

Sabri'nin hatası golü getirdi

32. dakikada Sabri Sarıoğlu ile Adem Büyük hava topuna birlikte yükseldi ancak Sabri topu kaybetti. Adem Büyük, Eren Derdiyok'a verdi. Eren ise kaleyi düşündü. Dönen topu önünde bulan Hakan Arslan ağları havalandırarak skora dengeyi getirdi.

35. dakikada Eren Derdiyok, sağ kanattan topu içeriye çevirdi. Hiçbir Kasımpaşalı topa dokunamayınca net bir gol fırsatı kaçtı.

Selçuk İnan, 38. dakikada rakibini şık bir hareketle ekarte ederek iyi şut bir şut açısı yakaladı. Kaleyi tam karşısına alan Kaptan, vurdu ancak top auta gitti.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray ile Kasımpaşa, soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Emre Çolak kenara gelirken yerine Jose Rodriguez girdi. 48. dakikada Podolski, zor pozisyonda ceza sahası dışından vurdu. Poldi'nin vuruşunda top kaleci Ramazan'ın ellerinde kaldı.



Galatasaray tekrar önde...

Galatasaray, art arda üç gol denemesinde başarısız oldu. Ardından 51. dakikada Chedjou, sol kanattan topu içeriye ortaladı. Hakan Balta, topu iyi takip ederek bekletmeden vurdu ve Galatasaray'ı yeniden öne geçirdi.

63. dakikada Eren Derdinyok, ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Kasımpaşalı futbolcular penaltı kararı beklerken hakem "devam" dedi. 69. dakikada Scarione, ceza sahası içerisinde net bir fırsat yakaladı ancak golü yapamadı.

Mustafa Denizli, 69'da Yasin'i oyundan alırken yerine Sinan Gümüş'ü dahil etti.

75. dakikada Selçuk İnan, rakibine yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü ve sınıra geldi. Kaptan, önümüzdeki hafta sarı kart görürse derbide cezalı duruma düşecek.

Titi attı! Skorda tekrar denge var

Titi, 76. dakikada ceza sahası içerisinde Del Valle'den aldığı topu doğrudan kaleye gönderdi ve skora yeniden denge geldi. 78. dakikada Scarione, ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi. Muslera topu güçlükle kornere çeldi.



Galatasaray, son değişiklik hakkını 85. dakikada kullandı. Hakan Balta oyundan çıktı. Yerine Olcan Adın girdi.

88. dakikada Sneijder, soldan içeriye ortaladı ancak top üst direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz.

Yedekler: Cenk, Bilal, Umut, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Olcan, Tarık.

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren.


Fenerbahçe'den "hükmen galibiyet" açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ