MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray, Donk'u almalı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray, Donk'u almalı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol adlı programda Kasımpaşa - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Dilmen, devre arasındaki programda şu ifadeleri kullandı;

"Kale arkasındaki hakemin görevi o pozisyonu görmek. Fakat göremediler. Semih'in pozisyonu kırmızı kart ve penaltı. Halis Hoca orada avantaja bıraktıysa tebrik ediyorum. Galatasaray tipik kontraatak takımı gibi oynuyor. Galatasaray 2. golü bulsa rakibin konsantrasyonunu bozardı. Galatasaray, yeni hocasıyla istekli ama hücumda zayıf."

"Hakemler açısında kötü bir ilk devre oldu. Sonuçta hakemi ve Galatasaray'ı beğenmedim. Kasımpaşa daha güzel oynuyor. Galatasaray'da Sabri'ye yardımcı olan yok. Onun önünde oynayan Podolski'ye de Allah kolaylık versin. Emre önlibero oynaması gerek. Kasımpaşa ikinci yarıda biraz daha öne oynarsa problem olur. Galatasaray mahkum oynuyor. Biraz daha savunmayı öne çıkarması gerek. Denizli değişiklik yapmalı. Özellikle Bilal'i oyuna sokmalı."

'Madrid'deki kadroyu Denizli mi kurdu'


Rıdvan Dilmen, 2-2'lik skorla tamamlanan maç sonunda yayınlanan programda ise şöyle konuştu;

"Galatasaray'ın oynadığı oyun puanlık bir oyun da değil. Açık konuşalım. Mustafa Denizli, bugün Hakan Balta'yı sol bek oynattı. Bu durum, Madrid'deki kadroyu Mustafa Denizli mi yaptı sorusunu aklıma getirdi. Manisa'da da Hakan'ı solda kullanıyordu. Galatasaray'da bugün çok iyi oynadı diyebileceğim oyuncu aklıma gelmiyor."

"Bildiğim kadarıyla devre arasına kadar yardımcı antrenör getirmek istemiyor. Sadece Stefano ve Taffarel var. Kasımpaşa daha iyi oynadı. Galatasaray iki defa öne geçtiği için puan aldı. Oynadığı oyun puanlık bir oyun değildi."

"Mustafa Denizli şu dönem için verilebilecek en doğru karardı. Beni mi getireceklerdi? Aslında olabilirdi, sıkıldım yorumculuktan. Geçmiş dönemle ilgili açıklamaları doğru bulmuyorum. Bazı futbolcuların ve yöneticilerin açıklamaları ilginç geliyor."

"Galatasaray yemeyecek, içmeyecek bir şekilde lobisini kullanıp gidip Donk'u alacak. Uzakta aramaya gerek yok."

Haberin Devamı
YORUM YAZ