MENÜ

Mustafa Denizli: Kasımpaşa bizden daha etkiliydi

Galatasaray'ın yeni teknik adamı Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli: Kasımpaşa bizden daha etkiliydi

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalınan karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam oyunu değerlendirirken geleceğe dair planlarının olduğunu ve daha yolun başında olduklarının altını çizdi.

İşte Mustafa Denizli'nin maç sonu açıklamaları;

"Üç puandan önce bir puan kazandık. Bu akşamki tabloda bir puan kazançtır.Dönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem bazı alışkanlıklar devam etti yine.Önemli olan nasıl başladığımız değil. Nasıl başlayacağız diye değil nasıl bitireceğiz diye geldik.Uzun bir yolumuz var.

'Rakip bizden iyiydi'

"Zamanı lehimize çevireceğiz. Kasımpaşa gerçek manada bizden daha etkiliydi. Böyle bir deplasmandan bir puanla döndük. Önümüzdeki haftaya birtakım iyileri taşıyacağız ve bunlara yenilerini ekleyeceğiz.Biraz sıkıntılı bir sezon başlangıcı oldu. "

Oyunculara uyarı!

"Hala üç kulvarda yarışın tam ortasındayız. Burası yarışın yarı yolu bile değil. Daha da fazla yiyebilirdik. Çok daha fazla atar mıydık? Yok. Atamazdık.Herkesi birey olarak değerlendirmem lazım, hiç kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz."

'Bir puan avantajlı'

"Biz buraya, eğer varsa, yapılmış iyilerin üzerine daha iyiler katmak için buradayız. Kasımpaşa'yla bugün burada kim oynarsa oynasın her türlü zorluğu yaşamıştır ve yaşamaya da devam eder. Sezon başından beri görüyoruz Kasımpaşa iyi ekip. Bu açıdan baktığımız için bir puanı kazanç olarak değerlendirmek lazım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ