MENÜ

Gençlerbirliği 2-2 Gaziantepspor

Gençler; Stancu ve El Kabir'le 2-0 öne geçti. Son 2 maçını kaybeden Mutlu Topçu'nun gönderilmesi yüksek ihtimaldi. Güneydoğu ekibi uzatmaya 9 kişi girdi. Mücadele bitti derken Muhammet Demir, sahneye çıktı, bir attı, bir attırdı, 4 dakikada mucizeyi gerçekleştirdi.

Gençlerbirliği 2-2 Gaziantepspor

Gaziantepspor’un iki sezondur bu ligde çırpınışının bir son bulması lazım artık. Gelen her hocanın planı aynı: Kapanabildiğin kadar kapan, açık yakalarsan kontradan bul, yat ve kazan. Kazandığı 4 maçın 3’ü 1-0 bitmiş. Bu duruma isyan eden tek kişiyse forvet Muahmmet Demir. Genç oyuncu, geçen hafta dayanamadı, “Artık daha ofansif oynamalıyız” diyerek oyunu eleştirdi. Ama mantalite dün de değişmedi. Ön bölgesinde Djalma, Stancu ve El Kabir gibi üst kalite isimler bulunan Gençlerbirliği ilk yarıda esti, gürledi. 34’te Stancu kilidi açtı. Rumen yıldızın 45+2’deki asisti de muhtemeşemdi, El Kabir 2-0’a getirdi. En az 4-5 olması gereken yarı böyle bitti.

Sakatlık pahasına

İkinci yarı Gençler’in tek bir çabası yok. 4 stoper tandanslı oyuncuyla oynayan Antep zaten kafa olarak yürümüyor. 73’te Arokoyo, 85’te Chibuike’nin gördüğü kırmızı kartlar, yabancı meraklıları için müstehak! Son iki maçını kaybeden Mutlu Topçu’nun maç sonu gönderilmesi yüksek ihtimaldi. Ancak yine kimsenin isyanı yok bu olumsuz tabloya Muhammet’ten başka. 90’da sakatlık pahasına attığı kafa golüyle takımını ateşledi başarılı forvet. 90+4’te Camara’ya attırdığı golle de mucizeyi gerçekleştirdi, maç 2-2 bitti. Mutlu Topçu da böylece rahat nefes aldı.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ