MENÜ

Fenerbahçe'nin dönüm noktası

Takımla yenen yemek dönüm noktası oldu. Aziz Yıldırım'ın sözleri sonrası yerli oyuncular maçlara damga vurup, performanslarını yükseltti. Volkan Demirel, Mehmet Topal, Alper, Volkan Şen, Gökhan Gönül ve Ozan Tufan'ın yıldızları parlamaya başladı.

Fenerbahçe'nin dönüm noktası

Molde galibiyetiyle UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tur için avantaj sağlayan ve ağır koşullara rağmen oynadığı futbolla parmak ısırtan Fenerbahçe’de yerli oyuncuların son haftalardaki performansı göz kamaştırıyor...

Fenerbahçe şu anda sezon başındaki görüntüsünden uzak... Takım bir çıkış içinde ve bu sahada artık daha net görülüyor. Tablo buyken takımda yerli futbolcuların taşın altına elini sokmalarının sırrı da ortaya çıktı...

Başka kaptan Volkan Demirel olmak üzere Mehmet Topal, Gökhan, Ozan, Alper ve Volkan Şen gibi isimlerin etkili oyununun ardında önceki haftalarda yenilen bir yemek var. Takımla birlikte yenen yemeklerin sonuncusunda ise Aziz Yıldırım’ın ilginç bir isteği vardı.

AĞIRLIKLARINI KOYDULAR


Yerli oyuncularının özellikle saha içinde çok daha fazla sorumluluk alması gerektiğini anlatan ve başarı için bu isimlerin takım adına büyük önemine değinen Aziz Yıldırım, oyuncularından daha fazla sorumluiluk almalarını talep etti.

Fenerbahçeli futbolcular için bu istek bir anlamda dönüm noktası da oldu. Kendi aralarında da yaptıkları konuşmalarda takım için ağırlıklarını koymaları gerektiğini söyleyen sarı lacivertli takımın yerli oyuncuları o günden sonra adeta silkindi.

Mersin İY karşılaşmasında Mehmet Topal iki asist ile yıldızlaştı. Molde sınavının yıldızı ise Ozan Tufan oldu. Yerli futbolcuların bu performansı hem Pereira’yı hem de yönetimi memnun etti.

Alper Potuk da bu süreçte yıldızı parlayan isimlerden biriydi. İlk 11’e yerleşen milli oyuncu Molde deplasmanında Fernandao’nun attığı golün de asistini yaptı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ