MENÜ

Ersan Gülüm'ün yokluğu yine hissedildi

Beşiktaş, 2-0 kaybettiği Akhisar Belediyespor maçında Ersan Gülüm'ün yokluğunu fazlasıyla hissetti.

Ersan Gülüm'ün yokluğu yine hissedildi

Skenderbeu maçında sakatlanan ve en az 3 hafta oynamayacağı açıklanan Ersan'ın yerine Akhisar Belediyespor maçında Dusko Tosic ve Rhodolfo ikilisi sahada yer aldı.

Ancak bu ikili daha birbirlerine uyum sağlayamadan, 4.dakikada aralarına atılan topa hamle yapamadı ve Güray o kadar boş kaldı ki kaleci Tolga'yı bile çalımlayıp golü attı.

Ersan'ın oynamadığı bir diğer maç olan Kasımpaşa maçında olduğu gibi, arkaya atılan toplara Tosiç ve Rhodolfo tarafından yapılamayan hamleler Beşiktaş kalesinde tehlikelere yol açtı. Bu pozisyonların biri golle sonuçlanırken direkten dönen top ise siyah beyazlıları farklı yenilgiden kurtardı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği 'rakip forvete yakın oynamak' yerine arada oldukça fazla mesafe bırakarak pozisyon alan Tosic ve Rhodolfo'nun, bir çok atakta hamle yapmakta zorlandığı görüldü.

BEŞİKTAŞ ERSAN'IN OYNAMADIĞI İKİ MAÇTA 5 GOL YEDİ

Ersan Gülüm bu sezon 11 lig maçında görev alırken cezası sebebiyle oynamadığı Kasımpaşa maçında Rhodolfo'nun yanında Miloseviç görev almış ve Beşiktaş bu maçta 3 gol yemişti. Ersan'ın oynamadığı iki maçta kalesinde 5 gol gören siyah beyazlılar diğer 11 maçta ise toplam 9 gol yedi.

Sürati ve forvetlere uyguladığı sıkı markajı ile rakiplerin hızlı atağa çıkmasında önleyici bir isim olan Ersan'ın defanstaki önemi Akhisar Belediyespor maçında da net bir şekilde hissedildi. Ersan'ın oynamayışına, hücumda cömertçe harcanan fırsatlar eklenince Beşiktaş için ligdeki 2. mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ