MENÜ

Bursaspor, Ersel Uzgur ile yola devam edecek

Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı.

Bursaspor, Ersel Uzgur ile yola devam edecek

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, takımın 27 Kasım’da Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’a 2-1 yenilmesi sonrası Sağlam ile yollarını ayıran kulüp yönetiminin teknik direktör arayışı sürüyor.

Yöneticiler, takımda uzun süredir yardımcı antrenörlük yapan ve Sağlam’ın ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak ekibin başına getirilen Uzgur’un sezon sonuna kadar devam etmesine olumlu bakıyor.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda 1 Aralık’ta iç sahadaki UTAŞ Uşakspor ve Spor Toto Süper Lig’de 4 Aralık’ta deplasmandaki Galatasaray karşılaşmalarına Bursaspor’u Uzgur ve ekibi hazırlayacak.
Yöneticiler, takımın bu maçlarda göstereceği performans ve alacağı sonuçlara göre Uzgur hakkında karar vermesi bekleniyor.

Bursaspor yönetimi, Avrupa’dan pek çok kulübün teklifte bulunduğu öğrenilen teknik direktör Murat Yakın ile temaslarına da devam ediyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ