MENÜ

Beşiktaş yönetimi Güneş'le 12'den vurdu!

Slaven Bilic ile yollarını ayırır ayırmaz hiç vakit kaybetmeden Şenol Güneş'i takımın başına getiren Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörlük konusunda tam isabet sağlandığını düşünüyor.

Beşiktaş yönetimi Güneş'le 12'den vurdu!

Slaven Bilic ile yollarını ayırır ayırmaz hiç vakit kaybetmeden Şenol Güneş’i takımın başına getiren Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörlük konusunda tam isabet sağlandığını düşünüyor.

Başta Başkan Fikret Orman olmak üzere yönetimin neredeyse tamamı “Puan olarak umduğumuzdan da iyi bir tablo sergiledik. Tek sıkıntımız evimizdeki Trabzonspor maçıydı. O maçta da 10 kişi kaldığımız için üç puan kaybettik. Kasımpaşa’ya da puan verdik ama çok iyi oynadık. Bütün takım hocaya alıştı” yorumunda bulundukları öğrenildi.

Başka bir yerli hoca ya da yabancı bir teknik adam olsaydı belki de şu an lider bile olamayacaklarını dile getiren siyah-beyazlı yöneticilerin, “Şenol hoca kriz ortamını da iyi yönetiyor. Bazen demeçleri nedeniyle sıkıntılar olabiliyor ama hocamız Türkiye’nin en iyilerinden biri. Yönetim olarak her zaman arkasında durmalıyız” diye konuştukları bildirildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ