MENÜ

Trabzonspor Divan Başkanı'ndan adaylara birleşme çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 5-6 Aralık'taki kongre öncesinde tüm adaylara, egolarını bir kenara bırakıp birleşmeleri çağrısında bulundu.

Trabzonspor Divan Başkanı'ndan adaylara birleşme çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada, 5-6 Aralık 2015 tarihinde Hayri Gür Salonunda yapılacak olan Trabzonspor seçimli olağan genel kurulu öncesinde Trabzonspor üyelerinin kulüp tarihinde olmadığı kadar kafa karışıklığı içinde bulunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'umuzun başarısından başka hiçbir makam ve beklentisi olmayan çok değerli üyelerimiz, özlenen başarılı yıllar için, mevcut bölünmüşlüğün aksine yeni bir sayfa açılması ve birlik beraberlik içerisinde kongreye gidilmesi, arzusu ve beklentisi içerisindedir. Bunun gerçekleşmesi için; başta mevcut yönetim kurulu olmak üzere, tüm adaylara, eski başkan ve yöneticilerimize, şehri yönetenlere, çok değerli yeni-eski bakanlarımıza, yeni-eski milletvekillerimize, siyasilerimize, sivil toplum örgütlerimize ve taraftar derneklerimize büyük görevler düşmektedir. Bugün bu tarihi görevden kaçanlar, yarın 'ben Trabzonspor sevdalısıyım' deme lüksüne sahip olamaz. Bilinmelidir ki; Trabzonspor'umuz şahsi-siyasi hesaplaşmaların yapılacağı ve egoların tatmin edileceği bir yer değildir."

Birleşme olmazsa...

Sürmen, açıklamasının son bölümünde, "Bir bütün halinde tarihi görevimizi yapmaktan kaçınırsak, 7 Aralık günü kazandığını zannedenler de aslında kaybetmiş ve Trabzonspor'umuz da yeni bir kaosa sürüklenmiş olabilir. Bu nedenledir ki, bu tarihi çağrıyı benimseyenlerin bizzat ya da basın yoluyla, birlik ve beraberlik için, bütünlük için katkı sağlamalarını tarihi bir görev olarak önemle tavsiye ediyor ve bekliyorum" ifadesini kullandı.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ