MENÜ

Sezgin Coşkun: Şampiyonluk gibi

FANATİK'e konuşan Eskişehirspor'un kaptanı Sezgin Coşkun, Mersin karşılaşmasının önemini bu sözlerle anlattı: Şampiyonluk gibi.

Sezgin Coşkun: Şampiyonluk gibi

“Samet Aybaba, geldikten sonra takımı psikolojik olarak ayağa kaldırdı. Mersin ile şampiyonluk maçına benzer bir 90 dakikaya çıkacağız. O kadar değerli ve hayati. Başkanımız’ın dediği gibi kurtuluş mücadelesi başlıyor. Ligin son sırasındayız ama henüz hiçbir şey bitmiş değil”

Süper Lig’in dibine demir atan ve üst üste oynadığı son 9 maçı da kaybeden Eskişehirspor, bugün belki de sezonun en kritik 90 dakikalarından birini oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar’ın kaptanı Sezgin Coşkun, bu önemli maçla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Takımın son durumu hakkında bilgi veren tecrübeli stoper, “Konyaspor maçında çok iyi oynadık. Ancak biraz şanssızlık ve fazlasıyla hakem hatası nedeniyle kaybettik. Yine de moralsiz değiliz. Çünkü futbol anlamında toparlandık. Günlerdir sadece Mersin maçını düşünüyoruz. Yarın (bugün) şampiyonluk maçına benzer bir 90 dakikaya çıkacağız. O kadar değerli ve hayati. Kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Bunu yaparsak rakibimizin de üstüne çıkıyoruz” dedi.

‘Eğer 3’te 3 yaparsak’

Devre arasına kadar oynayacakları 5 maçın 3’ünün içeride olduğunu vurgulayan Coşkun, “Evimizde 3’te 3 yaparsak zaten 13 puana ulaşıyoruz. Deplasmanda da mutlaka puan alacağız. Nitekim geçen sezon da ilk yarıyı 16 puanla bitirmiştik. Yani ipler belki elimizde değil ama önümüzde. Ucunu yakalamak bize bağlı. Asla ‘öldük, bittik’ havasında değiliz. Bunu kaptan olarak arkadaşlarıma da sürekli söylüyorum” ifadesini kullandı.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ