MENÜ

Sadi Tekelioğlu: Fenerbahçe daha kolay

Gençlerbirliği karşısında kazanmayı başaran Sadi Tekelioğlu, Kadıköy randevusundan da çok umutlu.

Sadi Tekelioğlu: Fenerbahçe daha kolay

“Gençlerbirliği maçı öncesinde atmosfer sıkıntılıydı. Herkesin morali bozuktu, üzerimizde mutlaka atmamız gereken bir hava vardı. Kazandık, çok rahatladık”

Fenerbahçe maçı öncesinde en azından kendi adıma işler daha kolay. Ekstra motivasyona ihtiyaç yok. Ben de kendi işime konsantre olacağım.”

Trabzonspor’da teknik adam olarak çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği karşısında kazanmayı başaran Sadi Tekelioğlu, artık zorlu Fenerbahçe kapışması için ter döküyor. Göreve geldiği ilk günlerde ve Gençlerbirliği randevusuna kadar çok daha sıkıntılı bir havanın hakim olduğunu, kazanarak bunu nispeten atlattıklarını belirten Bordo-Mavililer’in hocası, Kadıköy randevusu için umutlu konuştu. Bu tip büyük maçların kendiliğinden bir motivasyon unsuru olduğunu söyleyen deneyimli spor adamı özetle şu ifadeleri kullandı: “Üst üste olumsuz sonuçlar takımın doğal olarak kimyasını bozmuştu. Stres ve baskıyı oyuncular omuzlarında olması gerekenden farklı hissediyordu. Bunu atlatmak için mutlaka kazanmamız gereken, matematiksel değeri 3 puan olsa da psikolojik manası yüksek bir maçtı Gençlerbirliği mücadelesi”.

‘Her herde, her zaman...’

“Kazanıp önemli mesafe aldık. Böyle bir rahatlamanın Fenerbahçe maçından hemen önceye denk gelmesi bizi de rahatlattı. En azından benim de yüküm azalmış oldu. Şimdi takım zaten doğal motive olacak, bir de stresimiz azaldı. Kadıköy’de daha rahat mücadele edeceğiz. Ben de bu süreyi kendi işime daha fazla yoğunlaşarak geçireceğim. Trabzon her yerde kazanmaya oynar, Kadıköy’de de kadromuzla beraber bu işin üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa yapacağız.”


Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ