MENÜ

Ozan Tufan'ın yükselişindeki sır

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Ozan'ın, Molde deplasmanındaki başarılı oyununun arkasında Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı özel toplantının yattığı öğrenildi.

Ozan Tufan'ın yükselişindeki sır

Fenerbahçe’nin sezon başında büyük umutlarla Bursaspor’dan transfer ettiği Ozan Tufan, Molde maçındaki performansıyla ilk kez beğeni topladı.

Geldiği günden bu yana bir türlü kendini bulamayan genç futbolcu, son dönemlerde taraftarın da tepkisini çekmeye başlamıştı. Uyum sürecini atlatması ve kendisini bulması için teknik heyetin yanısıra kaptan Volkan Demirel ve yerli oyuncular sürekli Ozan’a destek çıktı. Ancak en önemli desteklerden biri Başkan Aziz Yıldırım’dan geldi.

Özel görüşme

Yıldırım bir türlü bekleneni verememesi üzerine genç yıldızla geçtiğimiz günlerde özel bir görüşme yaptı. Futbolcusuna moral veren ve beklentilerini sıralayan Başkan Yıldırım’ın bu konuşması sonrası Ozan, kendini toparlamayı başardı.

Molde deplasmanında Mehmet Topal’ın sağlık sorunları yaşaması nedeniyle son anda ilk 11’e konan Ozan Tufan, galibiyetteki kilit rolüyle öne çıktı. Bir gol atan, diğer golün de hazırlayıcıları arasında olan genç yıldız, sarı-lacivertli kariyerinde de ilk gol sevincini yaşadı. Oyun içerisinde orta sahanın pas akışını sağlayan ve hem hücum hem de defansta yer alan Ozan, Fenerbahçe’deki en iyi maçını çıkardı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ