MENÜ

NEFES NEFESE! Eskişehirspor 3-2 Mersin İdmanyurdu

Eskişehirspor, zorlu mücadelede Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ederek 10 hafta aranın ardından galip geldi.

NEFES NEFESE! Eskişehirspor 3-2 Mersin İdmanyurdu

Ligin iki sıkıntılı takımı Eskişehir’de oldukça soğuk bir havada maça başladı. 17 ve 18. sırada olan iki takımın mücadelesinin hakemi ise önemli maçların adamı Cüneyt Çakır’dı. 9’da Nakoulma soldan Eskişehir kalesine yüklendi. Pozisyon başlarken Sezgin’e takıldı. 29’da baskıyı arttıran Eskişehir golü de buldu.

Serkan topu kale önünden çıkartmak istedi, Mitroviç’in suratına çarpan top kendi kalesine gol oldu: 1-0. 43’te Engin’in kafayla aşırtmasında Emre kafayla topu filelere gönderdi. Stat iyice özlenen galibiyet havasına girdi: 2-0. 68’deki gol kısa süreli şoka neden oldu. Topu önünde bulan Welliton farkı bire indirdi: 2-1.

Aybaba’ya beste


Bu golde ofsayt itirazları vardı. Ancak bir dakika sonra Emre’nin soldan ortasını Kaan indirdi. Topla buluşan Engin sert vurup durumu 3-1 yaptı. Bu golde Lawal’ın Emre’ye ara pası şıktı. Beşiktaş taraftarının geçen sezon bestelediği Demba Ba şarkısı Aybaba olarak söylendi! 86’da Vederson’un frikiğini Boffin müthiş çıkardı. 89’da Pedriel’in golü bir anda maçın renginin değişmesine neden oldu. Ancak son dakikaları kıran kırana geçen maç 3-2 bitti. Eskişehirspor 9 haftası arka arkaya olmak üzere 10 hafta sonra 3 puana ulaştı.

90+ Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ