MENÜ

Mustafa Denizli şaşırdı!

Mustafa Denizli'nin dertlerini dinlediği Galatasaraylı futbolcular: Sezon başı kampında iyi çalıştırılmadık. Bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Mustafa Denizli şaşırdı!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli Florya’daki ilk iş gününe oldukça hızlı başladı. Antrenman öncesi yardımcısı Stefano Marrone ile birlikte soyunma odasına inen Denizli, malzemeci ve masörleri dışarı çıkarttırıp sadece futbolcularla özel bir toplantı yaptı.

“Bana çekinmeden sorunlarınızı anlatın” diyen Denizli, bir sordu bin ah işitti! Futbolcuların büyük bir bölümü Wesley Sneijder’ın eleştirilerine hak verir gibi konuştu.

‘TEK VÜCUT OLMALIYIZ’


Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alan oyuncular, “Hocam sezon başı kamplarında iyi çalıştırılmadık. Yeterli şekilde hazırlanamadık. Bu yüzden de şimdi bunun sıkıntısını çekiyoruz. Kondisyon sorunu yaşıyoruz” diyerek faturayı eski hocalarına kesti!

Mustafa Denizli, herkesin görüşünü dinledikten sonra, yardımcısı ile birlikte gereken çalışmaları yaptıracaklarını ve bu sorunu gidereceklerini ifade etti.

Takım olarak kenetlenmeleri gerektiğini ve herkesten sorumluluk alıp özveri göstermelerini isteyen Denizli, “Eğer tek vücut olursak yeniden zirveye çıkarız. Size güveniyorum. Kasımpaşa maçıyla birlikte bambaşka bir dönem başlıyor” diye konuştu.

DENİZLİ MUTFAĞA DA GİRDİ: MAKARNA YOK BALIK VAR


Florya’da dört koldan çalışmaya başlayan Mustafa Denizli, Metin Oktay Tesisleri’nin mutfağına da el attı. ‘Antrenman sonrası öğlen yemeklerini herkes burada yiyecek’ diyen Denizli, kulüp aşçılarıyla görüşerek yemekler konusunda da düzenlemeye gitti.

Futbolcularına “Makarna ve spagettiye veda edin” diyen Denizli, asitli içeceklerin tümünü de yasaklattı. Tecrübeli hoca, aşçılara ‘Kalori yapan yiyecekler asgariye indirilecek. Antrenmanlar sonrası balık ve et gibi yiyecekler yenilecek. Futbolcular sağlıklı beslenip daha fit olacak. Menünüzü buna göre yapın’ talimatını verdi. Denizli bu durumu oyuncularına da bildirdi.

YÜZLER GÜLÜYOR


Soyunma odasında yapılan toplantıdan herkesin son derece memnun ayrıldığı öğrenilirken, antrenman sırasında da oyuncuların neşeli tavırları fotoğraflara yansıdı. Çalışma öncesinde kendisi için idman performansının çok önemli olduğunu aktaran Denizli, öğrencilerine “Hak eden formayı giyer. Kimseye karşı önyargım yok” mesajları verdi.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ