MENÜ

Medicana Sivasspor 2-2 İstanbul Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medicana Sivasspor, Başakşehir ile evinde 2-2 berabere kaldı. Sivas'ın gollerini Beykan ve Aatıf atarken, Başakşehir'in golleri Yalçın Ayhan ve Mehmet Batdal'dan geldi.

Medicana Sivasspor 2-2 İstanbul Başakşehir

Sivas’ta ev sahibini zor bir mücadelenin beklediğini biliyorduk. Çünkü Başakşehir o zamanki adıyla İBB, bu statta Sivasspor’u yenip şampiyonluktan etmişti yıllar önce. Daha sonrasında da hep ters gelen bir rakip oldu Sivasspor’a, Avcı ve öğrencileri. Ancak dün sahaya çıkan Sivasspor’da pozitif bir yön gördük. Golü bulan ise konuk ekip oldu, daha 3. dakikada kornerden başlayan bir atakta Uğur nefis kesti, Yalçın kafayla takımını öne geçirdi: 0-1.

Aatif fırtınası sürüyor

Bu gol Sivas’ı demoralize etmedi tam tersi hırslandırdı. 17’de Aatif’ın taşıdığı pozisyonda top son olarak Beykan ile buluştu. Genç yetenek bekletmeden takımını beraberliğe taşıdı: 1-1. 41’de Burhan, Bekir’in üzerinden topu aşırttı, ancak kendisi geçemedi ve Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. 43’te Aatif, topu Başakşehir filelerine yolladı: 2-1.

Ne yaptın Burhan!

İkinci yarıya Sivasspor tutuk, Başakşehir ise atak başladı. 61’de Visca ‘al da at’ dedi, Mehmet Batdal da boş kaleye yuvarladı: 2-2. 90 artıda İbrahim Akın’ın nefis ortasında Burhan, boş kaleye kafayı vuramadı. Dün Sivas’ta iki takım adına da zaman zaman gidip gelen bir maç izledik. Okan Buruk’un Sivasspor’u bana göre ayağa kalkmış ve umut verdi. Başakşehir ise Sivasspor’a her zaman ters gelen bir ekip olduğunu bir kez daha gösterdi.

90+Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ