MENÜ

FLAŞ! Tayfun Korkut sesleri

Galatasaray'ın teknik direktör arayışlarında adı gündeme gelen Tayfun Korkut, tekrar Bundesliga yolcusu. Alman basını, Türk teknik adamı VfB Stuttgart'ta boşalan koltuk için en güçlü aday olarak gösterdi.

FLAŞ! Tayfun Korkut sesleri

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilişinin ardından Galatasaray'la da adı geçen gelen Tayfun Korkut, şimdi de Almanya'nın gündeminde.

Alexander Zorniger'in görevden alınmasının ardından teknik direktör arayışlarına giren VfB Stuttgart, bir dönem bünyesinde görev yapan Tayfun Korkut'a yöneldi. Alman basınında yer alan iddialara göre Korkut bu görev için en ciddi adaylardan biri.

Lucien Favre için nabız yoklayan fakat olumsuz yanıt alan Stuttgart yönetimi, bir dönem Stuttgart altyapısında görev yapan ve kulüple halen iyi ilişkileri olan Tayfun Korkut'a yöneldi. "Genç bir takımla dinamik bir futbol" felsefesini edinen ve bu yoldan taviz vermek istemediklerini belirten Kulüp Başkanı Bernd Wahler, Zorniger'in ardından "can kurtarıcı" değil, kulübü ileriye taşıyacak bir isim aradıklarını ifade etti.

Hannover 96 ile ilk Bundesliga tecrübesini yaşayan ve oynattığı futbol ile beğeni kazanan Korkut, gelen kötü sonuçların ardından geçtiğimizin sezonun son haftalarında görevden alınmıştı. Sezon başında Eintracht Frankfurt ile görüşen genç teknik adam, daha sonra Borussia Mönchengladbach ve Hoffenheim gibi kulüplerin de gündemine gemişti.

Stuttgart'ta yeni teknik direktör bulunana kadar altyapı hocası Jürgen Kramny görev yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ