MENÜ

Fenerbahçe, Trabzonspor'a bileniyor

Fenerbahçe, Molde zaferini aklından çıkardı, gözünü Trabzonspor sınavına dikti. Bu sezon evindeki maçlarda tat vermeyen Sarı-Lacivertliler, pazartesi günü Kadıköy'de patlama yapıp taraftarını coşturmaya kararlı.

Fenerbahçe, Trabzonspor'a bileniyor

Fenerbahçe, Molde deplasmanında 2-0 kazanarak Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı. Tüm otoriteler ve taraftarlar, oynanan futbol nedeniyle takıma övgüler yağdırırken, Fenerbahçeli teknik heyet ve futbolcular ise çoktan bu galibiyeti arkalarında bıraktı!

Norveç’ten dün 5 saatlİk yolculukla dönen Sarı-Lacivertliler, ayaklarının tozuyla Trabzonspor hazırlıklarına başladı. Molde karşısında görev yapan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular taktiksel bir idman gerçekleştirdi. Pereira, antrenman öncesinde oyuncularına Trabzonspor ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bu kez farklı olacak

Fenerbahçe, evinde oynadığı son Torku Konyaspor maçında 1-0 kazansa da kötü futbol nedeniyle kendi taraftarları tarafından ıslıklanmıştı. Mersin ve Molde deplasmanlarındaki etkili oyunla kendilerini affettiren futbolcular, Kadıköy’de bunu devam ettirmek için sahaya çıkacak.

Bu sezon ilk haftadaki Eskişehir maçı dışında evinde güzel bir futbol sergileyemeyen Sarı-Lacivertli ekip, Trabzonspor önünde sadece galibiyet değil, tribünleri memnun edecek bir performans sergilemeye kararlı. Son dönemde takımın futbolundan son derece memnun olan taraftarlar ise pazartesi günkü zorlu karşılaşmada tribünleri doldurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ