MENÜ

Ergin Ataman: Rotasyonu biraz abarttım

Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, Torku Konyaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: Rotasyonu biraz abarttım

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında sahasında Torku Konyaspor’u 78-65 mağlup eden Galatasaray Odeabank’ın başantrenörü Ergin Ataman, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, ilk periyotta çok iyi hücum ve savunma performansı sergilediklerini vurgulayarak, "Fark açılınca takımı dinlendirdik ve ben oyuncu rotasyonunu biraz abarttım. Sinan Güler’i hiç kullanmadığımız için düzenin dışına çıktık. Böyle olunca hücumda zorlandık ve savunmamızın düştüğünü gördük. Oyuncularımla Tucker’a daha yakın oynamamız gerektiğini konuştuk. Onu Göksenin Köksal ile durdurduk ve sonuç olarak güzel bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Şafak Edge ise maça çok iyi başladıklarını ve ikinci yarıda savunmalarını sertleştirip karşılaşmayı kazandıklarını dile getirdi.

Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, Galatasaray Odeabank’ın yoğun programından sonra bu maçı alabilecekleri düşüncesiyle İstanbul’a geldiklerini vurgulayarak, "Maçı kazanma kıvamına getirdik ancak bazı oyuncularımızın hücumdaki performansı düşüktü ve bu bizi çok etkiledi" değerlendirmesinde bulundu.

Torku Konyaspor’dan Pastal da maça iyi başlayamadıklarını sonra hücumda sayılar bularak oyunu dengelediklerini ancak hücum ribauntları verince geri gelemediklerini ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ