MENÜ

Denizli kanunları

Aslan'ın yeni teknik patronu Mustafa Denizli, Florya'daki ilk antrenmanına çıktı. İdman öncesinde takımıyla özel bir toplantı yapan kurt hoca, sağlık heyetinden yardımcı ekibine kadar herkesi odadan çıkardı ve yeni kuralları anlattı.

Denizli kanunları

Florya’da Mustafa Denizli rüzgarları... Galatasaray’la önceki gün sözleşme imzalayan 66 yaşındaki teknik adam, dün Metin Oktay Tesisleri’ndeki ilk idmanına çıktı. Bu antrenmanda yaşananlar ise takımda pek çok şeyin değişeceği izlenimini verdi. Denizli’nin ilk sürprizi, antrenman öncesiydi. Tüm futbolcularını taktik odasına toplayan Denizli, sağlık heyetinden yardımcı ekibine kadar herkesi dışarı çıkardı ve öğrencileriyle başbaşa kaldı. Burada Florya’daki yeni kuralları anlatan Denizli, ardından tüm oyuncuları tek tek dinleyerek sorunları tespit etmeye çalıştı. Özellikle son dönemde birçok futbolcu tarafından dile getirilen, “Taktiğimiz yok” ve “Defans çalışmalıyız” gibi sözlerin altında yatan nedenleri soran Denizli, aldığı cevaplar karşısında yeni bir yol haritası daha belirledi.

‘Hedefimizde 3 kupa da var’

Denizli, ilk konuşmasında, sezonun geri kalanı hakkındaki vizyonunu dile getirdi. “Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, “Dünde yaşananlar dünde kaldı. Daha hiçbir şey bitmiş değil. Galatasaray, yarıştığı tüm kulvarlarda en yükseği hedefler. Biz de öyle yapacağız. Ligde şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok. Avrupa Ligi’nde yola devam edip, Türkiye Kupası’nı da kazanabiliriz. Yeter ki inanalım, disiplinli bir şekilde çalışalım ve birbirimize yardımcı olalım” ifadelerini kullandı.

A’dan Z’ye her şey ona bağlı

1-Florya’daki tüm unsurlar tamamen Mustafa Denizli’ye bağlı olacak.
2-Oyuncular sıkıntılarını doğrudan Mustafa hocaya aktaracak.
3-As-yedek kavramı kalmayacak. Herkes forma için hazır olacak.
4-Futbolcular saha içinde sürekli olarak iletişim kuracak.
5-Mücadele etmeyen futbolcu kesinlikle ilk 11’de yer bulamayacak.
6-Sağlık ekibi tüm oyuncularla ilgili her gün rapor sunacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ