MENÜ

Özlenen Göztepe 2-1

Yazarımız Yunus Altun, Bolu-Göztepe maçını değerlendirdi. Samsun zaferiyle ayağa kalkan Göztepe, Bolu deplasmanında sezonun en iyi futboluyla kazandı. Sarı-Kırmızılılar, geriye düştüğü maçta Mirkan ve Leroy'un golleriyle zafere uzandı.

Özlenen Göztepe 2-1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Erkan Engin, İsmail Şencan, Murat Temel
BOLUSPOR: Soner 5- Umut 5, Eren 5, Henrique 5, Adem 4, Janda 5, (Dk.60 Emrullah 5), Yunus 6, (Dk.66 Ricketts 5), Hernandez 6, (Dk.80 Andaç ?), Jansen 7, Emre 5, Tevfik 7
GÖZTEPE: Oğuzhan 7- Emre 7, Erkan 7, Giray 7, Hakan 7, Leroy 8, (Dk.90+2 Salim ?), Gosso 7, Besara 7, Gökhan 7, (Dk.73 Mehmet 7), Maah 7, (Dk.61 Vleminckx 7), Mirkan 7
GOLLER: Tevfik (Dk.7) (Boluspor), Mirkan (Dk.70), Leroy (Dk.88 (penaltı) (Göztepe)
SARI: Yunus, Janda, Umut (Boluspor), Gökhan, Maah, Erkan (Göztepe)



Lider Samsunspor'u yenerek kötü gidişi durduran Göztepe, Bolu deplasmanında da mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, güçlü rakibini Mirkan ve Leroy'un golüyle devirdi. Öne geçtiği maçtan mağlup ayrılan Yarenler'in tek sayısı ise Tevfik Köse'den geldi. İzmir ekibi bu galibiyetin ardından yeniden zirvenin iddialı takımlarından biri oldu. Yaklaşık 30 Göztepe taraftarı takımlarına destek verdi. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil de protokol tribününde Bolu Valisi Aydın Baruş ile birlikte maçı izledi. Boluspor sahaya, ’Yaşama Yol Ver Bolu 112’ yazılı pankartla çıktı. Göztepe, Samsun maçı öncesi 3 karşılaşmadan mağlup ayrılmıştı. Camiayı ürküten durumu, hepsinde de kötü oynamış olmasıydı. Samsun zaferinin de futbol olarak çok doyurduğunu söylemek mümkün değil.

Sezonun en iyisi

Ancak dün Bolu'da Sarı-Kırmızılılar, gerçekten o taraftarın beklediği oyunu sahaya yansıttı. Futbolcular ilk kez üst düzey kalitelerini hırslarıyla pekiştirip oynadı. Bolu'nun öne geçmesine rağmen sahanın tek hakimi İzmir ekibiydi. Yakaladıkları net fırsatlar da aslında galibiyetin habercisiydi. Metin Diyadin bu maçla birlikte nefes aldı. Bu oyun devam ederse Göztepe kolay kolay maç kaybetmez.

Yunus Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ