MENÜ

Beşiktaş'tan taraftara uyarı

Beşiktaş, resmi sitesinden Akhisar maçı öncesi taraftarlara küfürlü tezahürat yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Beşiktaş'tan taraftara uyarı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. hastasında oynayacağı Akhisar maçı öncesi taraftarlarını uyardı. Uyarıda küfürlü tezahürat yapılmaması gerektiğini aksi durumda cezanın Galatasaray maçında uygulanacağını belirtti

İşte Beşiktaş'tan yapılan açıklama;


Beşiktaşımız Spor Toto Süper Ligi 13. haftasında, Pazar günü saat 17.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Müsabakayı tribünlerde izleyecek olan taraftarlarımıza büyük bir sorumluluk düşmektedir. Tribünde çirkin-kötü veya küfürlü tezahüratın cezası 15. haftada 14 Aralık Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağımız derbi maça etki edecektir.

Şayet Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında çirkin-kötü veya küfürlü tezahürat yapılır ise, Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda o tribünün müadili olan tribüne seyirci alınmayacaktır. 29 Kasım Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda tüm tribülerde arzu etmediğimiz bu hadise yaşanır ise, Galatasaray derbisinde tüm tribünler için cezalı duruma düşeceğiz.

Daima Gücümüze Güç Katan Büyük Beşiktaş Taraftarı;

Takımımız sahadaki mücadelesiyle hem ligde hem de Avrupa'da başarılı bir performans sergilemektedir. Tribünlerde sizlerin her zamanki büyük desteği de bu başarımızda önemli bir etkendir.

Sizler tribünde, futbolcularımız sahada birlik ve beraberliğimizi sergiledikçe başarılar birbiri ardına gelecektir.

Yakaladığımız bu pozitif ortamda sizlerin desteğini bekliyoruz.

Lütfen hem 29 Kasım Pazar günü Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında hem de tüm iç ve dış saha maçlarımızda tribünlerde çirkin-kötü veya küfürlü tezahürat yapmayınız. Çevrenizde böyle davranış sergileyenleri ikaz ediniz.

Sizlerin desteğiyle Beşiktaşımız arzuladığımız başarıları yakalamak için tüm gücüyle çalışmaktadır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Haberin Devamı
YORUM YAZ