MENÜ

Başkan Hacıosmanoğlu, gövde gösterisi yapacak!

İbrahim Hacıosmanoğlu, kongre çalışmalarına kısa Fenerbahçe arası verdi. Başkan, karşılaşmadan hemen sonra ise soluğu Trabzon'da alacak ve gövde gösterisi niteliğinde bir organizasyona imza atacak.

Başkan Hacıosmanoğlu, gövde gösterisi yapacak!

Trabzon’da başkan adaylarının kongre çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe mücadelesi için soluğu İstanbul’da alan ve kongre turlarına kısa bir ara veren İbrahim Hacıosmanoğlu, asıl etkinlik programını ise gelecek hafta ortasına saklıyor. Bordo-Mavililer’in patronu, pazartesi günü oynanacak olan kritik 90 dakikadan sonra soluğu Trabzon’da alacak ve görkemli bir toplantıyla delegelere seslenecek.

Ekibini tanıtacak

Kendisiyle birlikte hareket edecek olan isimleri ve projelerini tanıtması beklenen Hacıosmanoğlu, “Şu ana kadar biz, projelerimiz, ekibimiz ve gelecek planlarımız hakkında çok fazla konuşmadık. Rakiplerimizin yaptığı işlere ve söylemlerine saygı duyuyoruz. Ancak Fenerbahçe maçından sonra, yani gelecek haftadan itibaren biz de sahada olacağız. Zaten Trabzon sevdalıları bizi tanıyor ama bundan sonrasını bir kez daha anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ