MENÜ

Akhisar maçı ders oldu

Fenerbahçe, kalesinde gol yemeden kazanmaya devam ederken, sezon başından beri çok sert şekilde eleştirilen Pereira da övgüleri toplamaya başladı.

Akhisar maçı ders oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden ve iyi oynayarak 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Süper Lig'de 7. haftada oynanan Akhisar Belediyespor maçında kendi sahasında oynamasına ve maçta 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Fenerbahçe, o maçın ardından Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 2 gol yedi tam 13 puanı hanesine yazdırdı.

G.Saray iki maçta 6 gol attı, tek puan aldı

Mustafa Denizli'yle yeni bir yola giren Galatasaray ise son iki haftada oynadığı Çaykur Rizespor ve Antalyasğor maçlarında 6 gol atmasına rağmen sadece 1 puan alabildi. Rize'ye deplasmanda 4-3 yenilen Cim Bom, kendi sahasında da Antalyaspor'la 3-3 berabere kalmıştı.

Gökhan geldi, sorunlar düzeldi

Akhisar maçının ardından, Ajax'la oynanan Avrupa Ligi maçıyla sahalara geri dönen Gökhan Gönül'ün gelişiyile ise takım adeta rayına oturdu. Şener'in tüm mücadeleci oyununa rağmen sağ kanattan yenen kritik goller sonrası Gökhan'ın o bölgeye yerleşmesi sorunları adeta kökünden çözdü, Kanarya Avrupa Ligi de dahil Gökhan'ın oynadığı üstüste 8 maçta sadece 2 gol yedi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


Haberin Devamı
YORUM YAZ