MENÜ

Usta: Uykusuz geceler bitecek

Muharrem Usta projelerini anlattı... Trabzonspor'un başkan adayı, “Geliri 50 milyon lira artıracağız. Sportif hedefimiz şampiyonluk. 7 Aralık üzüntünün, kaygının, Trabzonlular'ın gece çekmekte oldukları uykusuzluğun biteceği gün olacak” diye konuştu.

Usta: Uykusuz geceler bitecek

6 Aralık’ta yapılacak genel kurulun en güçlü başkan adaylarından biri olan Muharrem Usta, Trabzon’da bir basın toplantısı düzenlendi.

Listesinde bulunan Ahmet Çubukçu, Orhan İlarslan, Önder Bülbüloğlu, Suat Şen ve Gençağa Meriç’le birlikte projelerini anlatan Usta, “7 Aralık, Trabzonsporlular’ın üzüntüsünün, kaygısının ve gece çekmekte oldukları uykusuzluğun biteceği gün olacak. Tarihimizde görmediğimiz şekilde ekonomik sorunlarla karşı karşıyayız. Ama iyi duruma gelecek. Yıllık 80 milyon lira olan geliri 130 milyon liraya çıkartacağız. İsim sponsorluğu önemli. Akyazı’nın açılışını ise bir dünya kulübü ile gerçekleştireceğiz. İmaj ve itibarla ilgili sorumuz da var. 50 yıllık tarihi olan bu kulübün itibarı kabul edilebilir nokta değildir. 50. yılın içinde bulunduğu iki sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız” diye konuştu.

‘Şampiyonluk hayal değil’

Başarının somut tanımını yapan Usta, “Türkiye’de şampiyonluk, Avrupa’da ise Şampiyonlar Ligi’nde sürekli yer almak hedefimiz. Bu parçalanmışlığın sebebi başarısızlık. Hem sportif hem de ekonomik anlamda düzeleceğiz. Trabzonspor taraftarları için şampiyonluk hayal değildir” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ