MENÜ

Tosic mi Milosevic mi?

Beşiktaş, defans hattında mecburi değişikliğe gidecek. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlanan Ersan Adem Gülüm'ün yerine Tosic ya da Milosevıc'e forma verecek.

Tosic mi Milosevic mi?

Teknik direktör Şenol Güneş, sezon başından bu yana Rhodolfo ve Ersan'dan oluşan stoper ikilisini bozmadı.

Ancak Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Gülüm'ün sahalardan 3 hafta uzak kalacak olması, defans hattında değişikliğe neden olacak. Ersan'ın cezası nedeniyle forma giyemediği Süper Lig'deki Kasımpaşa maçı dışında, geride kalan 17 maçın 16'sında bu ikili ile maça başlayan Güneş, önümüzdeki 3 hafta boyunca farklı bir kurgu oluşturmak zorunda kalacak.

Ersan'ın tedavisi tamamlanana kadar, sol stoper bölgesinin iki adayı ise Dusko Tosic veya Alexander Milosevic olacak. Güneş, Kasımpaşa maçında cezalı Ersan'ın yerine Milosevic ile maça başlamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, Skenderbeu karşısında ise Milosevic yedek kulübesinde olmasına rağmen, oyuna Tosic'i dahil etti.

Deneyimli teknik adamın önümüzdeki maçlarda da tercihini Skenderbeu maçında olduğu gibi Tosic'den yana kullanması sürpriz olmayacak. Asıl pozisyonu sol bek olan Sırp futbolcu, sol stoper olarak da görev yapabiliyor. Şenol Güneş, daha tecrübeli olması nedeniyle Tosic'i ilk 11'de kullanmayı düşünürken, Milosevic yedek kulübesinde bekleyecek.

Beşiktaş, Ersan'ın tedavi göreceği bu üç haftalık sürede 4 maç oynayacak. Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray ile karşılaşacak olan siyah beyazlıar, UEFA Avrupa Ligi'nde de Sporting Lizbon deplasmanına gidecek. Tedavisinin tahmin edilen sürede tamamlanması halinde Ersan, ligin 16. haftasındaki Osmanlıspor maçında takımındaki yerini alabilecek.(Ntvspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ