MENÜ

Sporting, grubu karıştırdı

Beşiktaş'ın grubunda Sporting Lisbon, sahasında yenildiği Lokomotiv'i deplasmanda 4-2 yenerek rövanşı aldı. Hem grubu karıştıran hem de bir üst tur ümidini artıran Portekiz ekibi, son maçını sahasında Beşiktaş'a karşı oynayacak.

Sporting, grubu karıştırdı

H Grubu’nda Beşiktaş’ın rakiplerinden Sporting Lisbon, deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 4-2 mağlup ederek, adeta grubun ayarlarıyla oynadı! Portekiz temsilcisi, grupta daha önce sahasında 3-1 kaybettiği Rus ekibinden bu kez rövanşı aldı.

Kadrosunda Niasse ve Manuel Fernandes’i bulunduran Lokomotiv, henüz 5. dakikada Maicon’un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda 1-0 öne geçti. Kısa bir şok yaşayan Sporting, 20. dakikada Fredy Montero’nun golüyle dengeyi sağladı: 1-1.

Oyun üstünlüğünü de ele geçiren konuk ekipte Montero’nun asistinde Bryan Ruiz, skoru 2-1’e getirdi. 43’te ise yine Montero’nun pasında Martin, farkı 2’ye çıkardı: 1-3.

Miranchuk’un golü yetmedi

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci devrede oyunun kontrolünü yine bırakmayan Yeşil- Beyazlılar, 60’ta bu kez Martins’in pasında Pereira’nın fileleri havalandırmasıyla 4-1’i buldu. 86’da ev sahibinden Miranchuk’un golü, 90 dakikanın sonucunu belirledi. Sporting, böylece Lokomotiv’e gruptaki ilk yenilgisini tattırıp 7 puana yükselirken, Beşiktaş maçı öncesi gruptan çıkma ümitlerini artırdı.

Kartal'a tek puan yetiyor

Gruptaki son maçlarda 10 Aralık’ta Beşiktaş, Sporting’in, Lokomotiv de Skenderbeu’nun konuğu olacak. Siyah-Beyazlılar’a gruptan çıkmak için beraberlik, liderlik için galibiyet gerekiyor. Eğer temsilcimiz son maçı kaybederse, diğer mücadelenin sonucuna bakmak zorunda kalacak. Hiç istemediğimiz senaryoda ise eğer biz kaybeder, Lokomotiv kazanırsa, bir anda kendimizi üçüncü sırada bulacağız ve gruptan çıkamayacağız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ