MENÜ

Pereira: Hedefimiz gruptan lider çıkmak

Molde zaferinin ardından her maç daha da geliştiklerini kaydeden Pereira, “Hiçbir lig sezon ortasında kazanılmaz. Sezon sonunda en iyi cevabı vereceğiz. Avrupa Ligi'nde de cevap vereceğiz, ligde de şampiyon olarak cevap vereceğiz” dedi.

Pereira: Hedefimiz gruptan lider çıkmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 90 dakikanın ardından oldukça mutlu ve iddialı görünüyordu.

Öncelikle Molde galibiyetini değerlendiren Portekizli çalıştırıcı, “Bir süredir takımımız her maçta kendini geliştiriyor. 6 maçtan beri üzerine katarak devam ediyoruz. Gelişme dönemimizi sürdürüyoruz. Takımımız artık daha dengeli. Çok dengeli bir görüntü sergiledik. Topa sahip olmayı iyi şekilde gerçekleştirdik. Önde baskı konusunda kendimizi geliştirdik. Molde gibi bir takıma karşı, suni çimde, yağmur altında rüzgarlı bir maçta, yani zor şartlar altında üstün olan taraftık ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Biz buraya kazanmaya gelmiştik ve kazandık. Grupta mücadelemiz devam ediyor. İsteğimiz gruptan lider çıkmak” ifadelerini kullandı.

‘1 günde yapamazsınız’

Takımın sezon başında sendelemesine rağmen, son haftalarda yaşadığı yükselişle ilgili gelen bir soru üzerine Pereira, “Hiçbir lig, hiçbir turnuva sezonun ortasında kazanılmaz, sezon sonunda kazanılır. Sezon sonunda en iyi cevabı vereceğiz. Avrupa Ligi’nde de cevabımızı vereceğiz, ligde de şampiyon olarak cevap vereceğiz. İstediğimiz oyunu 1 günde oluşturamazsınız. Bir anda olmaz bu” diye konuştu

‘Alper karakterli biri’

Pereira, maçın yıldızlarından Alper Potuk için de, “Alper kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Sezon boyunca ona ihtiyacımız olacak. Ona böyle çalışırsa formayı alacağını söylemiştim. Görüyoruz ki o da, forma şansı ne zaman gelirse gelsin, elinden gelenin en iyisini yapacak ve takımımıza katkı vermeye devam edecek” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ