MENÜ

Mustafa Denizli'ye ilk şok!

Florya'ya yıllar sonra ayak basan Mustafa Denizli, ilk idmanında büyük talihsizlik yaşadı. Takımın yıldızlarından Lukas Podolski ile Hakan Balta, sakatlanarak çalışmayı terk etti.

Mustafa Denizli'ye ilk şok!

Galatasaray'da yeni bir dönem, Mustafa Denizli gibi usta bir teknik adamla başlarken, ilk günden ilk talihsizlik yaşandı. 23 yıl sonra Galatasaray Teknik Direktörü olarak Florya'ya ayak basan Denizli, ilk antrenmanında iki öğrencisinin birden sakatlanmasına tanık oldu.

Takımın Alman yıldızı Lukas Podolski ile savunmanın en önemli isimlerinden Hakan Balta çalışmayı terk etti. İki futbolcunun da aldıkları darbeler nedeniyle idmanı sonlandırdıkları ifade edildi.

Kulüp doktoru Yener İnce'nin ilk kontrollerinin ardından gerekli görülmesi halinde iki futbolcunun da MR çektireceği bildiriliyor. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmanın diğer bölümünde yaşananlar ise kulüp internet sitesinden şu şekilde aktarıldı:

'Toplantı gerçekleştirdi'

"Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig ’in 13. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası ’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, ilk antrenman öncesinde takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Takımımız, daha sonra Stefano Marrone eşliğinde özel bir çalışmayla antrenmana başladı.

Bu bölümde kaleciler, Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

60 metrede çift kale maç

Oyuncular, topla yapılan serbest çalışmanın ardından iki takım hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise 60 metrede çift kale maç yapıldı.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Antrenmanda aldıkları darbe sonucu Lukas Podolski ve Hakan Balta, çalışmayı yarım bıraktı.

Lionel Carole, sahada adaptasyon çalışması yaptı.

Denayer tedavide

Hamit Altıntop, tedavisinin ardından bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer ’in tedavisine başlandý.

Galatasaray Futbol Takımı, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00 ’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri ’nde kampa girecek."

Haberin Devamı
YORUM YAZ