MENÜ

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Galatasaray maçı haftanın zorlu mücadelelerinden... Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray, ilk maçında Kasımpaşa'ya konuk olmaya hazırlanıyor. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Galatasaray maçının detayları...

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Galatasaray mücadelesi teknik direktör Mustafa Denizli uzun yıllar sonra Süper Lig'deki ilk mücadelesi olacak. Karşılaşmanın Beşiktaş Akhisar Belediye maçı ile aynı güne denk gelmesi nedeniyle başlama saati her zamankinden farklılık gösterecek. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Galatasaray maçının detayları...

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray
, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Atletico Madrid yenilgisi sonrası lige dönüyor.

Sarı-Kırmızılılar, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçında Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Kasımpaşa Galatasaray mücadelesi öncesinde Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 7 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Peki, 2 hafta sonra oynanacak derbi öncesi Galatasaray için kritik önem taşıyan Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi gün saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 13. hafta maçında konuk olacak Kasımpaşa maçı, 29 Kasım Pazar günü 20.15'te başlayacak ve Lig Tv ekranlarından yayınlanacak.



Şampiyonluk yolunda dönüm noktası olmuştu

Kasımpaşa ile Galatasaray arasında geçtiğimiz sezon oynanan maç unutulmazlar arasındaki yerini almıştı. Ligin 25. haftasında Kasımpaşa Stadı'nda karşılaşan iki ekibin mücadelesinde, Kasımpaşa ilk yarını 2-0 önde kapatmıştı. Aslan, 2-0 geriye düştüğü mücadelenin ikinci yarısında ilk 10 dakika içerisinde 2 gol bulmuş, sonrasında Burak Yılmaz'ın golüyle 3-2 galip gelerek şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan bir galibiyet elde etmişti.

Kasımpaşa savunmasıyla dikkat çekiyor

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 29 Kasım Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek Kasımpaşa, bu sezon ortaya koyduğu savunma performansıyla dikkati çekiyor. Ligde 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayıp 6.sırada yer alan lacivert-beyazlılar, 9 gol yerken Avrupa’daki 6 büyük lig baz alındığında en iyi savunma yapan takımlar arasında yer aldı.

Lacivert-beyazlılar, kalesinde 12 gol gören lider Beşiktaş’ın yanı sıra 10 gollü ikinci Fenerbahçe ve 16 gollü üçüncü Galatasaray’ı da savunma performansı konusunda geride bıraktı. Kasımpaşa, ayrıca sıralamada üstünde bulunan dördüncü Medipol Başakşehir (10 gol) ve beşinci Akhisar Belediyespor’dan (11 gol) daha başarılı oldu.



Avrupa’nın iyi savunma ekiplerinden biri

Kasımpaşa; Spor Toto Süper Lig’in yanı sıra İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa birinci ligleri baz alındığında Avrupa’nın en iyi savunma ekipleri arasında yer aldı.

MAÇ BİLGİSİ

29 KASIM PAZAR 2015
MAÇ: Kasımpaşa Galatasaray
SAAT: 20.15
STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
YAYIN. Lig TV

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan, Titi, Bozhikov, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Adem, Eren

KASIMPAŞA GALATASARAY CANLI İZLE CANLI ANLATIM

Haberin Devamı
YORUM YAZ