MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu: Veda değil başlangıç

Seçim öncesindeki son maç olan Fenerbahçe mücadelesine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu çok farklı bakıyor. Trabzonspor'un patronu, “Futbolcularım söz verdi, kazanacaklar. Ben de Kadıköy'deki karşılaşmayı kendi adıma veda değil, başlangıç olarak görüyorum” dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Veda değil başlangıç

Pazartesi günü Kadıköy’de Fenerbahçe’nin rakibi olacak Trabzonspor, zorlu 90 dakika öncesi geriye sayıma geçti.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise bir yandan seçim çalışmalarını sürdürüyor, bir yandan da takımla ilgileniyor. Cezasından dolayı Saracoğlu Stadı’nda yer alamayacak olan Başkan, FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu. Bu karşılaşmaya çok farklı baktığını vurgulayan Bordo-Mavili kulübün bir numaralı ismi, “Herkes bunu son maç olarak görüyor. Ancak ben ilk maç gibi bakıyorum. Veda değil, yeni bir başlangıç olacak. İlk günkü gibi heyecanlıyım. Oyuncularıma da çok güveniyorum. Bana söz verdiler, kazanacaklarını söylediler. O stada daha önce giden kardeşlerimiz ne yapmaları gerektiğini biliyor” ifadelerini kullandı. Moralleri yükseltmek için takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne adeta kamp kurdu.

Bire bir görüşüyor

Hem teknik direktör Sadi Tekelioğlu hem de takım kaptanı Onur Kıvrak ile sürekli görüşmeler yapan İbrahim Başkan, antrenmanları da takip ediyor. Hacıosmanoğlu, son zamanlarda özellikle yabancı oyuncuların alacaklarının ödenmemesi konusunda yaşanan sıkıntılarla ilgili de sportif direktör Süleyman Hurma’yla görüştü.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ