MENÜ

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye gönderme!

Sezon başında Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Çizme basınına gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye gönderme!

Transferin son gününde 4 sezon formasını giydiği Galatasaray'dan ayrılarak Çizme'nin yolunu tutan Felipe Melo La Gazetta dello Sport'a önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye’deki günlerinden ve sarı-kırmızılı formayla yaşadığı başarılardan da bahseden Brezilyalı futbolcu “Fenerbahçe’nin sahasında şampiyon olduğumuzda, hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım” ifadesini kullandı.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin çalıştırdığı ve şu anda Serie A'da lider olan Inter'in kötü bir futbol oynadığı yorumlarına yanıt veren Felipe Melo, şunları söyledi:

"Bu tip şeylere artık kızmıyorum bile. Türkiye'deyken 'Fenerbahçe'yi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Onların stadında aldığımız beraberlikle şampiyon olduk. Şampiyonluk turunda ışıkları söndürdüler, boş tribünler önünde tur attık."

"Onların taraftarları stadı terk etmişlerdi, bizimkileri ise stada almıyorlardı. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım. Kim bana o derbi hakkında o cümleyi tekrarlasa ona sadece bir şey söylüyordum; 'Biz şampiyon olduk'. Bunu, başkalarının ne dediğinin önemi olmadığını anlatmak için söylüyorum.” (Ntvspor)

Mustafa Denizli'ye ilk şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ