MENÜ

Chelsea 40 Milyon poundu gözden çıkardı

Daily Mirror gazetesi Chelsea kulübünün Ocak transferinde Tottenham Spurs orta saha oyuncusu Mousa Dembele ve Leicester City'nin parlayan yıldızı Jamie Vardy için 40 Milyon poundu gözden çıkardığını yazdı.

Chelsea 40 Milyon poundu gözden çıkardı

Bir hafta önce Mourinho yaptığı açıklamada Ocak ayında kadroyu koruyacaklarını ve transfer yapmayacaklarını açıklamıştı.

Spurs hocası Pochettino, Chelsea'nin Harry Kane ve Dembele ile ilgilendiğini fakat bu iki oyuncunun takımda kalacağını açıklamıştı. Dembele'nin kontratı 18 ay sonra bitiyor.

Bu sezonun en başarılı oyuncusu Jamie Vardy yarın benim de canlı olarak seyredeceğim Leicester City-Manchester United maçında. Ruud van Nistelrooy'un arka arkaya 10 maçta gol atma rekorunu kırmak için sahaya çıkacak.

Vardy'nin bonservis bedeli 20 Milyon Pound civarında. Chelsea bu sezon sadece 4 gol kaydeden ve büyük form düşüklüğü yaşayan Costa'nın yerine bu transferi düşünüyor.

Leicester hocası Ranieri, amatör kümeden gelerek Leicester City'de büyük bir çıkış yakalayarak İngiltere milli takımına seçilen Vardy için tavsiyesi takımdan ayrılmaması ve Leicester kulübü ile kupalar kazanması yönünde.

Ranieri "Bir futbolcu takımdan ayrılmak isteyebilir. Benim düşüncem bu kadroyu tutarak ilk dörde oynayabilir ve kupalar kazanabiliriz" açıklamasında bulundu.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ