MENÜ

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı canlı izle. (17.00)

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Peki Süper Lig'in 13. haftasındaki Beşiktaş Akhisar maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş Akhisar maçı ile ilgili önemli bilgiler...

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı canlı izle. (17.00)

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı haftanın en zorlu üç karşılaşmasından biri. Lider Beşiktaş ile ligin sürpriz ekibi Akhisar Belediyespor zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 13. hafta maçında lider Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

Kartal'da eksik var


Beşiktaş'ta bu zorlu maç öncesinde Ersan Gülüm şoku yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Skenderbeu maçında sakatlık yaşayan tecrübeli futbolcu, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş Akhisar Belediyespor Maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor arasında oynanacak 13. Hafta müsabakası 29 Kasım 2015 Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak. Karşılaşma Saat 17.00' de başlayacak.

Beşiktaş Akhisar Belediyespor Maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Akhisar Belediyespor Süper Lig 13. Hafta karşılaşması 29 Kasım 2015 Pazar günü saat: 17.00' den itibaren Lig TV ekranından şifreli yayınla canlı izlenebilecek ve ayrıca Beşiktaş Akhisar Belediyespor Maçının canlı yayını anlatım olarak TRT Radyo 1'den şifresiz canlı dinlenebilecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak maçta, hakem Barış Şimşek düdük çalacak.


BEŞİKTAŞ AKHİSAR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Skenderbeu maçını 2-0 kazanan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 29 Kasım Pazar günü, Akhisar Belediyespor'la yapacağı mücadelenin hazırlığına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Arnavutluk temsilcisine karşı forma giyen futbolculara, salonda yenileme programı uygulandığı bildirildi.

Diğer futbolcuların ise pas, top kontrolü, duran top ve kanat çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Skenderbeu maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavisine başlanan Ersan Adem Gülüm, antrenmana katılmadı.

Siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarını yarın tamamlayarak, tesislerinde kampa girecek.

CİHAT ARSLAN'DAN SAVUNMAYA UYARI

Cihat Arslan, Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı öncesi savunmayı Uyardı.

Kaleci Lukac'ın yanı sıra Ahmet Cebe, Douglao, Caner ve Kadir'den oluşan savunma dörtlüsünden dikkatli olmalarını isteyen genç teknik adam, "Ligin en çok gol atan takımıyla oynayacağız. Karşınızda Quaresma, Mario Gomez, Oğuzhan, Gökhan Töre gibi en küçük hatayı affetmeyen yıldızlar olacak. Ancak size güvenim tam. Bu isimlere geçit vermeyeceğinize inanıyorum" dedi.

Orta sahada görev yapan oyunculara da hücuma ve savunmaya destek olmak için her zamankinden daha çok koşmaları gerektiğini söyleyen Arslan, "Beşiktaş'ın hızına ve temposuna ayak uydurmakta zorlanacağımızı sanmıyorum. Defansta dikkatli, orta alanda çalışkan, hücumda fırsatçı olursak, bu maçtan puan ya da puanlarla dönebiliriz" şeklinde konuştu. Bu sabah antrenmanını yağmur altında gerçekleştiren yeşil siyahlı ekip, yarım sahada taktik çalışması yaptı. Cihat Arslan idmanda hata yapan öğrencilerini sık sık uyarırken, bu hataları maçta istemediğini söyledi.

Ligdeki son iki maçından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, Ege temsilcisi karşısında da kazanarak hem liderliğini sürdürmek hem de galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Beşiktaş, geride kalan 12 haftada aldığı 9 galibiyet ve 2 beraberlikle 29 puan topladı. Bir de yenilgisi bulunan siyah-beyazlılar, sıralamadaki en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde zirvede yer aldı.

Ersan sakat, Necip cezalı

Beşiktaş’ta Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal, Akhisar Belediyespor karşısında görev yapamayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde Arnavutluk’un Skenderbeu takımı ile oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan ve sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Ersan Adem Gülüm’ün yanı sıra kart cezalısı Necip Uysal, Ege temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekipte, uzun süreli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan ancak henüz hazır olmayan Veli Kavlak da Akhisar Belediyespor’a karşı mücadele edemeyecek.
Belindeki ağrılar nedeniyle Skenderbeu karşılaşmasının kadrosunda yer almayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın ise Akhisar Belediyespor karşısında oynaması bekleniyor.


Ligde 10 maçtır kaybetmiyor


Beşiktaş, ligde yaptığı son 10 maçı kaybetmedi.

Bu sezonki tek yenilgisini 2. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1’lik skorla alan siyah-beyazlı ekip, daha sonra 10 lig karşılaşmasında 8 galibiyet elde etti, 2 beraberlik yaşadı. Beşiktaş, söz konusu maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırıp, kalesinde 8 gol gördü.

Son 3 resmi maçta gol yemedi

Beşiktaş, oynadığı son 3 resmi maçta gol yemedi.
Süper Lig’deki son 2 maçında, deplasmanda Bursaspor’u 1-0, sahasında da Medicana Sivasspor’u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde de Skenderbeu karşısında 2-0 kazandı.
Beşiktaş’a, kasım ayında şu ana kadar oynadığı 4 resmi maçta gol atan tek ekip, Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı oldu. Siyah-beyazlı ekip, 5 Kasım’da UEFA Avrupa Ligi’nde ağırladığı rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yenilgisi yok

Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda ev sahibi olarak çıktığı maçlarda yenilgi almadı.
Son iki sezonda bu statta 6 iç saha karşılaşmasına çıkan siyah-beyazlılar, 4 maçta rakiplerine üstünlük sağlarken, 2 maç berabere bitti.
Beşiktaş, Başakşehir’de son lig maçını geride kalan hafta oynamış ve Medicana Sivasspor’u 2-0 mağlup etmişti.

3 futbolcu ceza sınırında

Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Beşiktaş’ta 3 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde üçer sarı kartı bulunan Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ve Andreas Beck, Ege temsilcisi karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.
Beşiktaş, ligin 14. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.
Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon sahasında Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçı 3-1 kazanmış, deplasmandaki mücadele ise 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, 13. haftada ligin iyi performans gösteren ekibi Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Siyah-Beyazlılar'da bu maç öncesinde Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm ve Sivasspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Necip Uysal forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

Teknik Direktör Şenol Güneş, geçen hafta oynan Sivasspor maçında hastalığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Gökhan Töre'yi kadroya dahil etmemiş, Skenderbeu maçında ise 11'de sahaya sürmüştü. Deneyimli hoca, bu maçta ise Gökhan Töre'yi yedek soyundururken, Ersan Gülüm'ün yerine ise Dusko Tosic'e forma şansı verdi. Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor maçı 11'i şöyle;

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, İsmail köybaşı, Atiba, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Olcay Şahan, Mario Gomez

Yedekler: Günay, Milosevic, Serdar, Motta, Gökhan Töre, Kerim Frei, Cenk Tosun

BEŞİKTAŞ AKHİSAR MAÇI CANLI İZLE CANLI ANLATIM

Haberin Devamı
YORUM YAZ