MENÜ

Taffarel'in Denizli'den özel isteği

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Denizli'nin Madrid'e gidip gitmeyeceği belli değildi. Ancak Taffarel, Denizli'ye, “Bugünkü işleri yarın da halledersin, yanımızda ol” deyince hoca da gitti.

Taffarel'in Denizli'den özel isteği

Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılmasının ardından Galatasaray ile teknik direktör olarak anlaşma sağlayan Mustafa Denizli, dün özel uçakla Madrid maçına gitti, karşılaşmayı tribünden izledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Madrid’e hareket eden Başkan Dursun Özbek ile Mustafa Denizli’ye, yönetim kurulu üyeleri Ali Yüce, Fatih İşbecer ve İsmail Sarıkaya da eşlik etti.

Mustafa Denizli, dün takımın başında sahaya çıkan antrenör Claudio Taffarel’in, kendisini aradığını ve yanlarında olmasını istediğini dile getirerek, “Taffarel bana, ‘hocam sen bugünkü işleri yarın da halledersin, yanımızda ol’ dedi” ifadesini kullandı.

Maç öncesinde Başkanı Özbek ve yöneticilerle birlikte takımın kamp yaptığı otele giden Denizli, karşılaşmanın ardından yine Özbek ve yöneticilerle birlikte, takımdan ayrı olarak Türkiye’ye döndü. Maçı yorumlayan tecrübeli yönetici, “İyi olan şeyler var, eksik olan şeyler var. Takıma destek olmaya geldik. 90 dakikayı değerlendirerek eksiği, fazlayı değerlendiremezsin” ifadesini kullandı.

Claudio Taffarel, bugün görevi Mustafa Denizli’ye teslim edecek. Denizli, saat 14:00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde imza atacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ