MENÜ

"Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok"

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın: "Artık kredimizin olmadığının farkındayız"

"Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un teknik direktörü Ali Yalçın, yarın deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi.

Yeşil siyahlılar, İzmir’de oynayacakları maçın hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ali Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka’yı iyi tanıdığını, ama kendi takımının etkili yönlerinin daha fazla olduğunu dile getirdi.

Rakiplerinin maçı kazanmak için oynayacağını, Denizlispor’un da üç puan için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydeden Yalçın, puan durumundaki yerlerinden memnun olmadığını ifade etti.

Yalçın, futbolcularını maça çok iyi hazırladığını belirterek şunları kaydetti: "Denizlispor hep iyi oyun çıkartmasına rağmen şanssızlıklar hep yanındaydı. Bir türlü istenen oyunu sahaya yansıtıp kazanamadık. Artık kredimizin olmadığının farkındayız. Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok. Bundan sonra oynadığımız tüm maçlardan puanla dönmemiz gerekiyor."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ