MENÜ

"İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Yeni Malatyasporlu Godoy Silva: "Ligdeki savaşımızı aralıksız şekilde vereceğiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

"İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Uruguaylı futbolcusu Gonzalo Damian Godoy Silva, "Ligdeki savaşımızı aralıksız şekilde vereceğiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Silva, Malatya’yı çok sevdiğini ve kariyerini Yeni Malatyaspor’da sürdürdüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Malatya’da kendini evinde gibi hissettiğini belirten Silva, "Malatya’ya geldiğim gün çok yalnızdım ama geride kalan 12 hafta sonunda Malatya’ya çok çok alıştım. Malatya’da olmaktan çok mutluyum. Burada kendimi iyi hissediyorum. Evimde olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.

Silva, ligde son iki haftadır güzel bir çıkış yakaladıklarını kaydederek, "Maçlarımızı kayıpsız şekilde atlatıyoruz. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Gerçekten güzel ve iyi bir takımımız var. Kazanmak için de birbirimize söz verdik. Sahada elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Altınordu ile karşılaşacağız. Bu maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ligin ilk yarısını güzel bir yerde bitireceklerine inandığını dile getiren Silva, "Denk güçlerin olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Ligdeki savaşımızı aralıksız şekilde vereceğiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Silva, sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenerek, "Buraya geldiğim günden bu yana kendimi evimde gibi hissettiren taraftarlardı. Taraftarımızı çok seviyorum. Bizi desteklesinler. Biz de elimizden geldiğince taraftarımızı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ