MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bizden iyisi yok

Kongre öncesi mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve adayların camiaya mesajları devam ediyor. Hacıosmanoğlu, “Bu işi bizden daha iyi yapacak kimse yok” derken Muharrem Usta ise, “Kalıcı başarılar için geliyoruz” diyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bizden iyisi yok

Trabzonspor’da kongre gündemi hayli yoğun. Başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere göreve talip olan tüm adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Gündem hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, Bordo-Mavili camiaya FANATİK aracılığıyla net mesajlar yolladı.

“Bizim Trabzon’a olan sevdamızı herkes iyi bilir” diyen Fırtına’nın patronu, “Hatalarımızı biliyoruz, onları nasıl telafi edeceğimizi de. Trabzon’da sokağa çıktığımızda gördüğümüz ilgi bizi mutlu ediyor, biz de bu halkı mutlu edeceğiz. Bu işi bizden daha iyi yapacak birinin olduğuna inansak seve seve bırakırız ama yok” diye konuştu.

Usta’dan söz

Kongre için ziyaretlerini sürdüren başkan adaylarından Muharrem Usta ise dün katıldığı bir etkinlikte, “Biz Trabzon’a kalıcı başarılar yaşatmak için göreve talip olduk. Bunun gereklerini biliyoruz. Sözlerimizin hepsini yerine getireceğiz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ