MENÜ

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

Ligde 5. hafta maçları tamamlandı. Benfica, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain ve Juventus, gruplarından çıkmayı garantiledi.

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasının ikinci gününde, 4 grupta 8 karşılaşma oynandı.

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonunda A, B, C ve D gruplarında müsabakalar yapıldı ve 5. hafta tamamlandı. C Grubu’nda Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İspanya’nın Atletico Madrid takımına 2-0 yenilerek gruptan çıkma şansını yitirdi. Puanını 10’a yükselten Atletico Madrid ile Portekiz temsilcisi Benfica ise üst tura çıkmayı garantiledi.

Di Maria tarihe geçti

Fransa’nın Paris Saint-Germain takımı, konuk olduğu İsveç ekibi Malmö’yü deplasmanda Adrien Rabiot, Angel Di Maria (2), Zlatan Ibrahimovic ve Lucas’ın golleriyle 5-0 yenerek A Grubu’ndan daha önce çıkmayı garantileyen Real Madrid ile üst tura yükselen ikinci takım oldu. Bu maçta Di Maria’nın 14. dakikada attığı ilk gol, Şampiyonlar Ligi tarihinin 7000’inci golü olarak tarihe de geçti.

B Grubu’nda İngiltere’den Manchester United, konuk ettiği Hollanda temsilcisi PSV ile 0-0 berabere kalarak gruptan çıkma olasılığını son maça bıraktı. İtalyan temsilcisi Juventus, konuk ettiği Manchester City’yi Hırvat golcüsü Mario Mandzukic’in 18. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup ederek İngiliz temsilcisinin ardından D Grubu’nda adını üst tura yazdıran 2. takım oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınan sonuçlar ve gruplarda oluşan puan durumu şöyle:

- A Grubu

Malmö (İsveç) - Paris Saint Germain (Fransa): 0-5
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Real Madrid (İspanya): 3-4

- B Grubu

CSKA Moskova (Rusya) - Wolfsburg (Almanya): 0-2
Manchester United (İngiltere) - PSV (Hollanda): 0-0

- C Grubu

Astana (Kazakistan) - Benfica (Portekiz): 2-2
Atletico Madrid (İspanya) - Galatasaray: 2-0

- D Grubu

Juventus (İtalya) - Manchester City (İngiltere): 1-0
Borussia Mönchengladbach (Almanya) - Sevilla (İspanya): 4-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ