MENÜ

Cardozo, Fener'i gözüne kestirdi

Oscar Cardozo'nun menaceriyle görüşüldü, sorunlar çözüldü. Fenerbahçe maçında ilk 11'de olması beklenen Paraguaylı forvet takım arkadaşlarını zorlu randevuya hazırlıyor.

Cardozo, Fener'i gözüne kestirdi

Gençlerbirliği karşısında son dakikada gelen golle üç puan ve moral kazanan Trabzonspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

Hafta sonu İstanbul’a tam kadro gitmesi beklenen Bordo-Mavililer’de, Bosingwa, Constant ve Medjani’nin takımdan ayrılmasının ardından ekonomik sorunlar için menacerini Trabzon’a çağıran Cardozo’nun sorunlarının da çözüldüğü belirtildi. Paraguaylı golcüyle yapılan görüşmede, kongre nedeniyle kulübün iç durumunun karışık olduğu ama kongre sonrasında tüm ödemelerin yapılacağı vurgulandı.

Çıkan haberlerin aksine morali çok iyi olduğu öğrenilen Fırtına’nın forveti, diğer yabancıları da zorlu karşılaşmaya hazırlıyor. Onlara Trabzonspor için Fenerbahçe maçının önemini anlatan Cardozo’nun, “Bu maçta hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” dediği ifade edildi.

Trabzonspor’da kapılar kapandı

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, dünkü antrenmanı basına ve taraftara kapattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer’de, taktik çalışma gerçekleştirildiği öğrenildi. Karadeniz ekibinde, gol vuruşu çalışmasıyla antrenman tamamlandı. Özellikle Cardozo’nun attığı gollerle idmana damga vurduğu gelen haberler arasında.

‘Puan ya da puanlar bizim’

En son 1997-1998 sezonunda İstanbul’da Fenerbahçe’yi 3-1’lik sonuçla mağlup eden Bordo- Mavililer, son 18 deplasman maçında Sarı-Lacivertli rakibi karşısında galibiyet elde edemedi. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 11 mağlubiyet, 7 beraberlikle sahadan ayrıldı. Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, “Tek maçla her şeyin değişmeyeceğini biliyoruz ama Sadi hocanın babacan tavırları da futbolculara güven aşılamıştır. Biz bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Fırtına’ya ekmekli motivasyon

Vakfıkebir IMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri takımın sabah antrenmanını ziyaret etti. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu’na çiçek ve üzerinde “şampiyon” yazan dünyaca ünlü Vakfıkebir ekmeği hediye eden öğrenciler daha sonra futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

Marko Marin takıma katıldı

Trabzonspor’da geçirdiği sakatlık nedeniyle kontrol amaçlı Almanya’daki doktoruna görünen Marko Marin, dün kente döndü. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Bosna Hersek asıllı Alman futbolcunun durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken Fenerbahçe karşısında forma giyebileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ