MENÜ

Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Skenderbeu maçı hangi kanalda saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Arnavut ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek.Beşiktaş-Skenderbeu maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş - Skenderbeu mücadelesi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi olacak yoksa şifreli mi yayınlanacak? İşte cevabı...

Beşiktaş maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu 4. hafta mücadelesinde sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Skenderbeu'nun kendi evinde sürpriz bir şekilde Sporting Lizbon'u 3-0 yenerek Kartal'a büyük bir avantaj yakaladı.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Siyah Beyazlılar, 5. haftada 26 Kasım 2015 Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Tivibuspor naklen yayınlayacak.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKABİLECEK Mİ?

Bu maç öncesinde Beşiktaş, H Grubu'nda çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. 6 punla ikinci sırada yer alan Siyah Beyazlılar'ın kaderi perşembe günü oynayacak maçlardan sonra netlik kazanabilir. Beşiktaş Skenderbeu'yu evinde yener, Lokomotiv Moskova da Sporting Lizbon karşısında galibiyet ya da beraberlik alırsa, Beşiktaş gruptan çıkmayı garantilemiş oluyor.

SKENDERBEU, LİGİNDE KAYBETTİ

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 11. haftasında Kukesi'ye 2-1 yenildi.

Ev sahibi Kukesi’ye galibiyeti getiren golleri 24. ve 54. dakikalarda Mateus Lima Cruz kaydetti. Skenderbeu’nun tek golü ise 75. dakikada Peter Olayinka’dan geldi.

Ligde 11. hafta sonunda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Skenderbeu, namağlup lider Partizani’nin 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasındaki Beşiktaş-Skenderbeu karşılaşması, 26 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul’da oynanacak.



BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇININ 11'LERİ BELLİ OLDU!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, bu akşam kritik bir maça çıkacak.

Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, maçtan galip gelmesi ve Sporting Lizbon'un Lokomotiv Moskova deplasmanında puan kaybetmesi durumunda bir üst tura adını yazdıracak.

Bu zorlu mücadele öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş, sahaya şu 11'i sürdü;

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rholdolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Atiba, Kerim Frei, Cenk Tosun

Skenderbeu: Shehi, Jashanica, Vangjeli, Radas, Abazi, Latifi, Esquerdinha, Lilaj, Salihi, Berisha, Olayinka




SARI KART SINIRDAKİLERE ÖZEL UYARI


Siyah-Beyazlı ekipte 2 isim kart cezası sınırında bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Skenderbeu’yla oynayacağı mücadele öncesinde Siyah-Beyazlı ekipte 2 isim kart cezası sınırında bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, konuyla ilgili olarak bu futbolcular; Mario Gomez ve Ersan Gülüm’e gereksiz kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın gözü 50’inci zaferde

Siyah-Beyazlılar, bu akşam Skenderbeu karşısında Avrupa Kupaları’ndaki 94’üncü iç saha maçına çıkacak. Daha önce çıktığı 93 mücadeleden 49 galibiyet, 22 beraberlik ve 17 mağlubiyetle ayrılan Şenol Güneş’in ekibi, Arnavutluk temsilcisini devirmesi halinde sahasında Avrupa Kupaları’ndaki 50’inci zaferini elde edecek.


Mario Gomez şov devam edecek
Siyah-Beyazlılar'ın Alman yıldızı, bugün Olimpiyat'ta oynayacakları Skenderbeu maçında takımının en önemli kozu olacak. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda hırslı bir görüntü sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, Arnavutluk ekibi karşısında gollerine devam etmeyi hedefliyor

Beşiktaş’ın bu akşam Skenderbeu’yla oynayacağı mücadelede tüm gözler; bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde Siyah-Beyazlılar’a büyük katkı sağlayan Mario Gomez’de olacak.

14 ay sonra Milli Takımı’na seçilmesinin ardından morallenen; Kara Kartal’ın geçen hafta Sivasspor’u 2-0’lık skorla devirdiği mücadeleyi de boş geçmeyen 30 yaşındaki futbolcu, bu akşam da gollerine devam etmeyi hedefliyor. Takım çalışmalarında sergilediği hırslı görüntüyle teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu eden Gomez, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kendi taraftarları önünde şov yapıp takımını H Grubu’ndaki son maç öncesinde bir üst tura bir adım daha yaklaştırmak için çaba gösterecek.

‘Çifte şampiyonluk istiyorum’


Kara Kartal’ın Alman yıldızı, sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik iddialarla ilgili olarak Skenderbeu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı formayla yaptığı çıkışla tekrar futboldan keyif almaya başladığını söyleyen Gomez, “Beşiktaş sayesinde yeniden milli takıma seçildim. Takımımın başarısına yardımcı olup çifte şampiyonluk yaşamak istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve kalmaya da devam edeceğim. Başka bir düşünce aklımdan geçmedi” ifadelerini kullandı.



Sahne sırası Gökhan Töre'de


Sivasspor karşılaşmasında antrenman eksiği sebebiyle görev yapamayan Gökhan Töre, formasına bu akşam Skenderbeu karşısında yeniden kavuşacak. Hafta içinde yaptığı ekstra çalışmalarla açığını kapatan 23 yaşındaki futbolcu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takımının itici gücü olacak.

Yeni sezonda Beşiktaş’ın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından takımda büyük gelişim gösteren isimler arasında yer alan Gökhan Töre, kısa bir ayrılığın ardından formasını bu akşam tekrar kavuşacak.

Milli arada soğuk algınlığı sorunu sebebiyle takımının birden fazla idmanını kaçıran ve antrenman eksiği sebebiyle geçen hafta oynanan Sivasspor karşılaşmasının kadrosunda yer alamayan 23 yaşındaki futbolcu, ekstra çalışmalarla açığını kapattı. Genç yıldız, bu akşam Skenderbeu karşısında takımının sağ kanat hattında görev yapacak.

Quaresma sola geçecek

Sivasspor mücadelesinde takımının sağ kanat bölgesinde görev yapan Ricardo Quaresma, Gökhan Töre’nin formasına geri dönmesinin ardından bu akşam sol hatta geçecek. Olcay Şahan’ın geçen hafta Kırmızı-Beyazlılar karşısında sergilediği performanstan memnun kalmayan teknik direktör Şenol Güneş’in, onun yerine Portekizli yıldıza görev vereceği bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcının, maçın gidişatına göre ikinci yarıda Olcay’a forma verebileceği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında Skenderbeu ile 26 Kasım saat 20.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI BİLET FİYATLARI

Batı Tribün VIP : 150TL
Batı Tribün : 75TL
Doğu Tribün : 50TL
Kuzey Tribün : 25TL
Güney Tribün : 25TL

Kağıt Bilet Satışları 23 Kasım’da

Skenderbeu karşılaşmasını tribünden izlemek isteyen tüm taraftarlarımız, biletlerini 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren aşağıda belirtilen Kağıt Bilet Satış Noktaları’ndan satın alabilirler.

Kombine Satış Ofisi
Adres : Süleyman Seba Caddesi BJK Plaza C Blok 5. Kat, Akaretler, BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Çalışma Saatleri:
Haftaiçi / Cumartesi : 10.00-19.00
Pazar : 11.00-17.00
* Kombine Satış Ofisimiz Maç Günü saat 17.00’e Kadar Bilet Satış Hizmeti Verecektir.

Mall Of İstanbul AVM Kartal Yuvası
Adres: Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Bulvarı 7f Mağaza No:478 İKİTELLİ / BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Çalışma Saatleri:
Hafta içi / hafta sonu: 10:00-22:00

MarmaraPark AVM Kartal Yuvası
Adres: Güzelyurt Mahallesi 1.Cadde No:33-A Kapı No:530 ESENYURT / İSTANBUL
Çalışma Saatleri:
Hafta içi / hafta sonu: 10:00-22:00

MaltepePark AVM Kartal Yuvası
Adres: Carrefour Sa Maltepe Park AVM L:2.Kat 2-007 CEVİZLİ MALTEPE / İSTANBUL
Çalışma Saatleri:
Hafta içi / hafta sonu: 10:00-22:00

Bağdat Caddesi Kartal Yuvası
Adres: Çatalçeşme Mahallesi Bağdat Caddesi No:466/A KADIKÖY/İSTANBUL
Çalışma Saatleri:
Hafta içi / Cumartesi: 10:00-20:00
Pazar : 11:00--20:00

Engelli Tribün Biletleri

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ - SKENDERBEU CANLI İZLE CANLI ANLATIM

Haberin Devamı
YORUM YAZ