MENÜ

Timsah'ta kader haftası

Tarihinin en pahalı kadrosuyla mücadele etmesine rağmen bir türlü beklenen başarıyı yakalayamayan Bursaspor'da ipler gerildi. Yönetim, 3.5 saatlik toplantının ardından “Şimdilik hocayla devam” kararı alırken, Ertuğrul Sağlam ise Kayserispor maçı da kaybedilirse görevi bırakmayı düşünüyor.

Timsah'ta kader haftası

Dzsudzsak, Sivok, Stoch, De Sutter, Necid gibi önemli isimleri kadrosuna katan ve kulüp tarihinin en pahalı kadrosunu kuran Bursaspor, saha içindeki görüntüsüyle ise taraftarını kahrediyor. 12 hafta geçmesine rağmen bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan ve 2 maçtır kaybeden Timsah’ta, Kayserispor maçı final niteliğinde... Öyle ki bu mücadele de kaybedilirse taşlar yerinden oynayacak. Başkan Recep Bölükbaşı ve kurmaylarının yaptığı son yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 3.5 saat sürerken, Ertuğrul Sağlam’ın durumu masaya yatırıldı, “Şimdilik devam” kararı çıktı. Ancak perşembe günü bir yönetim toplantısı daha olacak. Sağlam’ın ise kesin kararı verdiği konuşuluyor. Yeşil-Beyazlı taraftarlar ile yıldızı bu sezon bir türlü barışmayan başarılı çalıştırıcı, Atatürk Stadı’nda Kayserispor karşılaşması da kaybedilirse büyük ihtimalle görevinden istifa edecek.

Taraftar hazırlanıyor

Cuma günü ligde 15. sırada bulunan Kayserispor’u konuk edecek olan Bursaspor, artık bu maça kilitlendi. Yeşil-Beyazlılar’ın kaderi bu karşılaşmadan çıkacak sonuca göre belli olacak. Taraftarların ise olası bir puan kaybı durumunda hem yönetimi hem de teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı yükses sesle istifaya çağıracağı öğrenildi.

Necid: Golle döneceğim


9 maçta 7 gol atan ve Bursaspor’un en skorer oyuncusu olan Tomas Necid, 3 haftadır ise suskun. Üst üste aldıkları Beşiktaş ve Akhisar yenilgilerine en çok kendilerinin üzüldüğünü belirten Bursaspor’un genç forveti, “Kayserispor maçıyla birlikte toparlanacağız ve çıkışa geçeceğiz. Önemli olan her zaman takımın kazanması ama ben de golle dönmek istiyorum. Biz iyi takımız. Ancak uyum sürecini ne yazık ki hala tam anlamıyla atlatamadık. Bu süreçte taraftarlarımızdan sadece destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ