MENÜ

Onur Kıvrak: Fenerbahçe maçı ne demek çok iyi biliyoruz

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, Kadıköy deplasmanı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Bordo-Mavililer'in kaptanı, camiaya şöyle seslendi: Fenerbahçe maçlarının ne demek olduğunu da taraftarımızın bizden beklediklerini de biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sevenlerimiz bize inansın.

Onur Kıvrak: Fenerbahçe maçı ne demek çok iyi biliyoruz

Trabzonspor’da Fenerbahçe randevusu mevcut kongre atmosferini değiştirdi...

Karadeniz ekibinde artık gündem pazartesi günü Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ni uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek rahat bir nefes alan Bordo-Mavili ekip, ezeli rakibi karşısında da sıkıntılı dönemde kazanıp dengeleri lehine çevirmekte kararlı. Bunun için vakit kaybetmeden sahaya inen Karadeniz temsilcisi, hazırlıklarına yoğun bir tempoyla başladı. Takıma döndükten sonra giderek yükselen bir form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Bordo-Mavililer’in kalecisi Onur Kıvrak zorlu Kadıköy randevusunu değerlendirdi. İşte kaptanın camianın kilitlendiği Fenerbahçe maçına dair sözleri:

‘Bizim için de fırsat’

“Gençlerbirliği galibiyeti bize nefes aldırdı. Taraftarımız yoktu belki tribünlerde ama onların varlığını her zaman yanımızda hissediyoruz. Zor anları hep beraber aşacağız. Burada en büyük görevin biz futbolculara düştüğünü de biliyoruz. Trabzonsporlular’a ve kente futbol konuşturmak için şimdi önümüzde büyük bir fırsat daha var. Fenerbahçe karşılaşmalarının değeri malum. Üzdüğümüz taraftarımızdan özür dileyecek bir mücadele ve beraberinde de iyi sonuç için elimizden geleni yapacağız.”

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ