MENÜ

Mustafa Denizli: Madrid'e gidebilirim

23 yıl sonra Florya'ya Galatasaray'ın hocası olarak çıkan ve tesisleri başkan Özbek'le gezen Mustafa hoca, “Takımın karşısına emanet birisi gibi geçemem” derken, Atletico maçı öncesi bir de sürpriz yaptı: “Yarın (bugün) işlerimi bitirebilirsem, Madrid'e gidebilirim”

Mustafa Denizli: Madrid'e gidebilirim

Mustafa Denizli, 23 sene sonra Florya’ya Galatasaray’ın hocası olarak çıkarken, gün boyu tesiste incelemelerde bulundu. “Üzerine bastığımız çimler, bizim zamanımızda başkanımız Ali Uras’ın emekleriyle hayata geçti. Geldiğim gün burası toprak sahaydı” diyen 66 yaşındaki teknik adam, “Takımla ne zaman ve nasıl buluşacağımın büyük değeri vardı. Burada çalışan bütün arkadaşlarımız hakkında, buranın fiziki yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazımdı. Takımın karşısına emanet birisi olarak geçemem” ifadelerini kullandı. Tesislerdeki tüm birimlerle toplantı yapacağını anlatan Denizli, “Bir günde bir şey yapmam mümkün değil ama takımla birliktelik sağladığım zaman tesisin ne olduğunu, hangi birimin ne hizmet sağladığını bilmem lazım. Yoksa buraya takımla gelip, takımın uçağına binip, hiçbir bilgi sahibi olmadan onlarla olmanın bir manası yok. Bence bu etik de değil” dedi.

‘Oyuncular beni mutlu etti’

TT Arena’da da inceleme yapacağını vurgulayan Mustafa hoca, “Statta ne nedir, takım kimlerden ve nelerden istifade ediyor diye bakacağım. Göreve başlamadan bunları bilmek benim için bir avantaj. Takımın karşısına geçtiğim zaman, buradaki her konuda bilgi sahibi olarak tanışacağım. Durumları itibariyle Madrid’e gitmeyen Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile karşılaştım. Biraz sohbet etme imkanı buldum. Çok da mutlu oldum. Takımdan önce burada onlarla beraber olmak benim için önemliydi. Yarın (bugün) işlerimi bitirebilirsem takımla ilgisi olmadan maçı izlemek için Madrid’e gidebilirim. Ancak şimdiki görevim burası” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ