MENÜ

Isaac Suarez: Aslan, mükemmel olursa...

Marca yazarı Isaac Suarez, Atletico-Galatasaray maçını FANATiK için yorumladı: Galatasaray, Calderon'da kazanmak istiyorsa, taktik açıdan mükemmel olmak zorunda. Sadece birkaç gol şansı bulacaklar ve hücum fırsatını çok iyi kullanmalılar.

Isaac Suarez: Aslan, mükemmel olursa...

Marca yazarı Isaac Suarez, Atletico-Galatasaray maçını FANATiK için yorumladı...

Atletico Madrid şu an çok iyi durumda. Bu maçın da kesinlikle favorisi konumunda. Kaleci Oblak ve savunma oyuncuları, son maçlarda harika bir performans gösterdiler. Onlara gol atmak gerçekten çok zor. Belki Real Madrid ve Barcelona gibi oynamıyorlar, ama dünyanın en iyi organize olan ve 90 dakikayı hep ciddiyetle oynayan ekiplerinden biri. Az gol yiyorlar. Benfica, Atletico Madrid’i grupta yenmişti ama hem şanslıydılar hem de golü yedikten sonra çok iyi savunma yaptılar.

Her takıma karşı aynı

Galatasaray eğer Calderon’da kazanmak istiyorsa, çok iyi oynamalı. Gol pozisyonu yakalama şansı sadece birkaç kez olacak, hücum fırsatlarını çok iyi kullanmalı. Kesinlikle Galatasaray’ın taktik açıdan mükemmel olması gerek. Çünkü Atletico, kendisinden zayıf ya da güçlü olsun, her takıma karşı aynı ciddiyetle sahaya çıkıp, mücadele ediyor.

Isaac Suarez

Haberin Devamı
YORUM YAZ