MENÜ

Galatasaray'ın grubunda işler karıştı

Galatasaray deplasmanda Atletico Madrid'e yenildi.Benfica da evinde Astana ile berabere kalmasının ardından grupta işler değişti.

Galatasaray'ın grubunda işler karıştı

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda dengeler değişti. 5. maçlar sonunda Sarı Kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Bu akşam oynanan maçlarda Astana, Benfica ile berabere kalıp, Galatasaray'da deplasmanda Atletico Madrid'e yenilince Devler Ligi'nde bir üst tura çıkma hayalleri sona erdi.

Alınan bu sonuçlarla Benfica ve Atletico Madrid 10'ar puan ile ilk iki sıraya yerleşti. Galatasaray 4 puanla 3. sırada kalırken Astana 3 puanla son sırada yer aldı.

Aslan, son maçta Astana ile karşılaşacak ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek için son 90 dakikasını oynayacak. Galatasaray'ın sahadan ya beraberlik ya da galibiyet ile ayrılması gerekiyor. Astana'nın galibiyet alması halinde Galatasaray bu sezon Avrupa'ya veda edecek.

Astana, bir sonraki maçını İstanbul'da Galatasaray ile oynayacak. Benfica ise evinde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Sıra Takım Puan
1 Benfica 10
2 Atletico Madrid 10
3 Galatasaray 4
4 Astana 3

Haberin Devamı
YORUM YAZ